Schalke, Serdar Dursun'la prensipte anlaştı

Bundesliga ekibi Schalke, Fenerbahçe'den Serdar Dursun ile prensipte anlaştı. Ancak Alman ekibi, tecrübeli oyuncu için bonservis bedeli ödemek istemiyor.

Schalke, Serdar Dursun'la prensipte anlaştı
Schalke, Serdar Dursun'la prensipte anlaştı
GİRİŞ 22.11.2022 09:32 GÜNCELLEME 22.11.2022 23:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga ekibi Schake, bir süredir Fenerbahçe’de istediği forma şansını bulamadığı için mutsuz olan Serdar Dursun ile ilgileniyordu.

Bonservis ödemek istemiyorlar

Alman ekibi ile golcü oyuncu arasında yapılan görüşmelerde tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Ancak Mavi-Beyazlılar, Serdar’ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe istekli değil

Fenerbahçe ise bu duruma kesinlikle yanaşmak istemiyor. Fenerbahçe, Alman ekibinin bu tutumu üzerine bazı menajerlere, Serdar Dursun’u Arap Yarımadası’na satma konusunda yetki verdi.

31 yaşındaki deneyimli golcü, bu sezon 12 karşılaşmada 2 gol 2 asist üretti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kadirgali 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde güya is yapamayan orda anca Anreman ve top toplar fener sanki Schalkeden büyük Sesli gülekte gadi köy inlesin dede dinlesin
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleti GICIK yapmak icin yorum yaziyorsun, demek senin piskolojik sorunlarin var. Normal bir insan bundan keyif almaz. Ac bi puan cetvelini bi bak, Schalke Almanyada kacinci. Avrupada biz gruplardan namaglup ciktik siz böylemi tesekkür ediyorsunuz Ülkesine en cok puan getiren takima. Hayirsiz seni.
    Cevapla
  • MİSAFİR 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü olsa neyse ama iyi de oynuyordu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma 5 kuruş etmez Giresun maçında Sondakika kaleciyle başbaşa hatta açısı bomboş atamadı bile. para etmez zaten
    Cevapla
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamı resmen bitirdiler Fenerbahçe'de.
    Cevapla