Ömer Faruk Beyaz'ın düşüşü sürüyor!

Fenerbahçe'den ayrılan ve Stuttgart'a imza atan Ömer Faruk Beyaz, Magdeburg'a kiralanmıştı. Ancak Alman ekibi, genç ismin sözleşmesini feshetti.

Ömer Faruk Beyaz'ın düşüşü sürüyor!
Ömer Faruk Beyaz'ın düşüşü sürüyor!
GİRİŞ 15.11.2022 10:36 GÜNCELLEME 15.11.2022 12:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kalırsa gelişemeyeceğine inanan Ömer Faruk Beyazgeçen sezon Stuttgart'ın yolunu tutmuştu. Ancak beklediği süreyi alamadı. Bundesliga II'den Magdeburg'a kiralandı. 

Ancak Ömer Faruk'un düşüşü Magdeburg'da da devam etti. Genç oyuncu Alman ekibinde de beklediği süreyi bulamadı. 4 maça çıkıp, 68 dakika süre aldı.

Stuttgart sportif direktörü Sven Mislintat,  Bild'e Ömer Faruk için, "Magdeburg'da oynayacak niteliklere sahip olduğuna inanıyorum. Sahada değilse, orada iyi takımlarınız olmalı" diye isyan etti. Magdeburg yönetimi de bu açıklama üzerine Ömer Farruk'un kiralık sözleşmesini feshetti. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Osman kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb den giden ... biter demektir
    Cevapla
  • Md1983 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gençlerin en büyük eksikliği mental ve fizik çok fark avrupayla
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda guler gibi efendi olanlar orasi burasi oynamaynlar her zaman kazanir. Sonucta hepsi sporcu ve sporcunun ahlakli olani kazanir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi geliştirdi kendisini masallah
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Bişey olmaz yarın istanbul takımlarından birine imza atar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle