İrfan Can'dan Jesus itirafı! "Keyif almaya başladım"

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci yarın oynayacakları Rennes müaçı öncesi açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki oyuncu hocası Jesus'u övdü ve o geldiğinden beri futboldan keyif almaya başladığını ifade etti.

İrfan Can'dan Jesus itirafı! "Keyif almaya başladım"
İrfan Can'dan Jesus itirafı! "Keyif almaya başladım"
GİRİŞ 26.10.2022 13:21 GÜNCELLEME 26.10.2022 14:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 dUEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, grubun 5. maçında Rennes ile yarın liderlik maçında karşı kaşıya gelecek. Sarı lacivertlilerde maç öncesi İrfan Can Kahveci basın toplantısında konuştu.

Liderlik için önemli bir maça çıktıklarının altını çizen İrfan Can "Grup liderliği için önemli bir maça çıkıyoruz. Lider olarak çıkmak istiyoruz. Büyük avantaj olacak. İnşallah gerçekleştiririz. Önceki sezonlarda az gol atmıştım. İnşallah bu sezon daha çok gol atarım." dedi.

"Futboldan keyif almaya başladım"

Hocası Jorge Jesus'a övgüler yağdıran 27 yaşındaki yıldız, "Hocamız büyük bir hoca olduğunu kanıtladı. Zaten bunu biliyorduk. Kariyerimde beni en çok etkileyen insanlardan biri oldu. Daha önce neleri doğru yaptıysak önümüzdeki Rennes maçında da onu yapmaya devam etmeliyiz. Hocamızın da dediği gibi; iyi hücum maç kazandırır, iyi savunma şampiyonluk kazandırır. Kadıköy'de ben de böyle bir atmosferi ilk kez görüyorum. Bu tabii ki Jorge Jesus hocamız sayesinde. İnşallah bu sezonu güzel bir şekilde tamamlarız. Hocamız geldiğinden beri futboldan keyif almaya başladım. İnşallah bunu devam ettiririm." şeklinde görüş belirtti.

İrfan Can Kahveci'den Jorge Jesus'a gülümseten soruİrfan Can Kahveci'den Jorge Jesus'a gülümseten soru

"Lider olmak çok önemli"

Rennes maçı ile ilgili de konuşan İrfan Can, "Yarın, gruptaki en güçlü rakibimizle karşılaşacağız. Bu tarz maçlarda çok tecrübeleri var. En iyi halimizle kalitemizi ortaya koymak istiyoruz. Lider çıkacak kalitemiz var. Lider olmak çok önemli." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mehmet4 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet evet işler tıkırında haksızlık ortadan kalktı var çıkalı gs şampiyonluk göremedi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Git başka yerde ağla
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Küfürlü tezahürat yaptı irfan ama kimseden ses yok. Aynı durumdan arda iki maç ceza yemişti.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hakemleri de ayarladiniz işler tikirinda maşallah.
    Cevapla