Nihat Kahveci'den Altay Bayındır değerlendirmesi

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 5-4 mağlup ettiği maçın ardından yediği gollerle eleştirilen Altay Bayındır'ın performansını değerlendirdi.

Nihat Kahveci'den Altay Bayındır değerlendirmesi
Nihat Kahveci'den Altay Bayındır değerlendirmesi
GİRİŞ 10.10.2022 10:56 GÜNCELLEME 10.10.2022 10:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük'ü misafir etti. Zorlu karşılaşmada gülen taraf 5-4'lük sonuçla sarı-lacivertliler oldu. Fenerbahçe'de genç eldiven Altay Bayındır'ın performansı bazı taraftarların tepkisini çekti. Spor yorumcularından Nihat Kahveci de TRT Spor'da yer aldığı programda Fenerbahçe ve Altay Bayındır'ın oyununu yorumladı.



"Futbolsever olarak çok keyif aldım"

Sarı-lacivertlilerin Fatih Karagümrük'ü 5-4'le geçtiği maçı TRT Spor'da değerlendiren Nihat Kahveci, "Ben futbolsever olarak çok keyif aldım. İki takım taraftarlarına Allah sabır versin. Hüznü, sevinci hep bir arada yaşadılar. Üzüntüyü de mutluluğu da en üst seviyede yaşadılar. Maç 5-4 bitti. Birine sorsan 'seri penaltı mı atıldı?' der" açıklamasında bulundu.



"Jesus 'biz niye 4 gol yedik' diye analiz eder"

Fenerbahçe'nin 4 gol yemesiyle ilgili konuşan Nihat Kahveci, "Son dakikaya kadar maçı bırakmayan, golü arayan bir Fenerbahçe vardı. Kalesinde de 2020'den sonra kalesinde ilk kez 4 gol yiyen bir Fenerbahçe vardı. Hoca burayı analiz eder "biz niye 4 gol yedik" diye. Jesus'lu Fenerbahçe için ne diyorduk. Çok umursamaz bazen. 4-3 kazanır, 3-2 kazanır. Yeter ki kazansın. Son dakikaya kadar gol arıyor zaten" dedi.

"Batshuayi yepyeni bir sayfa açmış"

Sarı-lacivertlilerin Chelsea'den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi'nin performansını değerlendiren Nihat Kahveci, "Batshuayi net bir şekilde Kadıköy'ü seviyor. Dinamo Kiev'de de son anda attı. Larnaca'da attı ve bu maç son dakika golü muhteşem son vuruş. Son vuruşlarını eleştirdiğimiz Batshuayi, Fenerbahçe idmanlarından sonra çok fazla gol vuruşu çalışmış. 3 gol attı. 3'üde birbirinden klas. Bu maçın başlığını "Batshuayi Kadıköy'ü seviyor" olarak atabiliriz. Kolay bir şey değil. Beşiktaş 'ta öyle bir sezon yaşadı ki, attıklarından çok kaçırdıklarıyla anıldı. Orayı bırakmış, yepyeni bir sayfa açmış kendine. Ben Kadıköy'ün çocuğuyum dercesine oynuyor. Valencia da kaçırıyor taraftarı kızdırıyor ve 'buyurun hat-trick' diyor" diye konuştu.



"Altay'da sıkıntı var"

Son olarak Altay Bayındır'ın performansı hakkında konuşan Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe'de şu sorun var. Biz bu takımın hep tutanını övüyorduk, atan eksik diyorduk. Şimdi de atan taraf çok iyi tutan Altay'da sıkıntı var. İkisi bir arada olursa ne olur bilemiyorum. Altay'ı kaybetmemek lazım. Bu sene neden bu performansı gösteriiyor? Bunu sormak lazım."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden olacak baktı ki takım rahat gol atıyor ne çalışacam demiştir tembel gençlik nede olsa
    Cevapla