Caner Erkin gündem oldu! "Performansından rahatsızım"

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 5-4 mağlup ettiği maçta Caner Erkin'in performansı tepkilere neden oldu.

Caner Erkin gündem oldu! "Performansından rahatsızım"
Caner Erkin gündem oldu! "Performansından rahatsızım"
GİRİŞ 10.10.2022 00:57 GÜNCELLEME 10.10.2022 10:37
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 5-4 mağlup etti. Toplam 9 gole sahne olan maçta Karagümrük'ün sol beki Caner Erkin eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.



60. dakikada Karagümrük savunması topu uzaklaştırmak isterken sert vurulan top, Caner Erkin'in koluna geldi ve hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. 62. dakikada topun başına gelen Valencia, Fenerbahçe'yi 3-2 öne geçirdi.

Bu pozisyonda birçok futbolsever penaltıya sebebiyet verdiği için Caner Erkin'e tepki gösterdi. 



Eski hakem ve yayıncı kuruluş yorumcuları Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Lale Orta pozisyonu yorumladı. 

Caner Erkin'in eline çarparak penaltı kararıyla sonuçlanan pozisyon için Deniz Çoban; "Türkiye'de bu penaltı çalınmasa kıyamet kopardı. Burada top Crespo'dan değil, Caner'in takım arkadaşından geliyor. İngiltere'de bugün aynısı bir pozisyona çalınmadı, hatta VAR bile çağırmadı. Ancak ben hakeme katılıyorum, bu pozisyon penaltı." dedi. 

Bülent Yıldırım ve Lale Orta da pozisyonu "penaltı" olarak yorumladı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin 90+5. dakikada Basthuayi ile bulduğu golde Caner Erkin'in ofsaytı bozması eleştirilirken gole giden Batshuayi'yi kovalamaması da tepki çekti.



Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, "5-4'lük galibiyet, 9 gol. Seyredenler için keyifli maç ama Fenerbahçe için tehlike çanları. Fenerbahçe bu maçı Caner Erkin sayesinde çevirdi. Caner Erkin'in bu geceki performansından rahatsızım." ifadelerini kullandı.





(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 47
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan karagümrüğü yaktık duman başkalarından çıktı dağılın
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Son golde ofsaytı bozduğu gibi pozisyonun içine girmiyor bile izliyor,uzak duruyor, adamı kovalamıyor ayıptır be.
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçı karagümrük haketti caner maçı fenere verdi bildiğin takımı sattı bu adamı kadro dışı bırakcan fenerin gollerine tepki bile göstermiyo sadece izliyo
    Cevapla
  • Osman Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Caner pozisyonun penaltı olması için yavaş yavaş kendisini ceza sahasının içine atıyor. Penaltı yaptırmak için uyanık çok güzel taktik uygulamış. Bu adam daha çok maç satar.
    Cevapla
  • Semih Doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyamcılıığn böylesi görülmedi. Yazık günah. Bir insana iftira atarken kendinizi onun yerine koyun. Fenerbahçe'nin Karagümrüğü yenmesi için Caner'e ihtiyacı yok. Ki Caner de böyle bir topçu değil. Lütfen insanları galeyana getirip düşmanlıklar pompalamayalım. Kolay gelsin...
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    bak canerin fenerbahçedeyken maçlarını izleyin böyle hataları kaç defa yaptı beşiktaş dada yaptı milli takımdada yaptı. zaten adamın ortaları ve ofansif yönü iyi hiç defans yapmıyor. adam kovalamıyor. zaten onları yapsaydı galatasaray beşiktaş ve fenerbahçe bırakırmıydı. avrupa maçıydı caner adamı kovalamadı fenerbahçe elendi.
    Cevapla
  • Enea 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izlemeden yorum yapıyon heralde la adamlar ceza sasına giriyo caner iş makinesi izler gibi öyle bakıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle