Miha Zajc konuştu! "Neden oynamadığımı bilmiyorum"

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun flaş isimlerinden olan Mija Zajc bu sezon düzenli olarak forma giyemesinden ötürü rahatsız.

Miha Zajc konuştu! "Neden oynamadığımı bilmiyorum"
Miha Zajc konuştu! "Neden oynamadığımı bilmiyorum"
GİRİŞ 21.09.2022 19:27 GÜNCELLEME 21.09.2022 19:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor'u 5-0 mağlup ederek puanını 13'e yükselten Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda da gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Avrupa'da da 4 puan toplayarak 2. sırada yer alan sarı - lacivertlilerde Miha Zajc, son haftalarda süre alamadı.

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu için sezon başında birçok Avrupa kulübünden teklif geldi ancak Zajc takımda kaldı. Deneyimli futbolcu, milli takım kampında yaptığı açıklamalarla oynatılmamasına anlam veremediğini söyledi.

"KENDİM DE ÇOK ŞAŞIRDIM"

Forma şansı bulamaması yönünde sorulan soruyu yanıtlayan Zajc, "Neden oynamadığımı bilmiyorum, cevabım yok. Oynamamama kendim de çok şaşırdım. Çünkü daha önceki maçlarda düzenli şekilde oynadım. Umarım milli ara sonrası bu durum değişir." dedi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 7 resmi maça çıkan Zajc, 1 gol - 1 asistlik bir performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • esedullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Çatlak sesler çıkmaya başlarsa huzur bozulur
    Cevapla
  • fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    fitne tohumları atıyorlar
    Cevapla
  • antu fb 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes senin gibi basına çıkıp sorarsa kaos olur.Daha fazla oynamazsın sonra şutlanırsın.Adam gibi otur adam gibi çıktığında oyununu oyna...22 kişinin hepsi formda.SadeceArda konusunda hassasız.Onunda cevabını veriyor jesus.Fenere para kazandıracak parayı bulursan da git kardeşim....
    Cevapla
  • niksarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    zajççç... öyle diyeceğine hocam öyle uygun görmüş.. formayı kapmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım desen daha uygun olmazmı...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    oynamayanlara röportaj ile takım içi huzursuzluk oluşturulmaya çalışılması ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle