Bundesliga ekipleri Serdar Dursun için sırada

Fenerbahçe'de süre alamadığı için mutsuz olan Serdar Dursun'a Bundesliga'dan Augsburg, Schalke 04 ve Union Berlin talip oldu.

Bundesliga ekipleri Serdar Dursun için sırada
Bundesliga ekipleri Serdar Dursun için sırada
GİRİŞ 19.09.2022 15:15 GÜNCELLEME 19.09.2022 15:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın golcüsü Serdar Dursun'a Almanya'dan büyük ilgi var. Bundesliga 2'de Darmstadt ile yaşadığı gol krallığı sonrası Fenerbahçe'ye gelen 30 yaşındaki forvet için bu kez Bundesliga ekipleri devreye girmiş durumda.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Almanya'dan Augsburg, Schalke 04 ve Union Berlin; Serdar Dursun'u kadrolarına katmak isteyen takımlar olarak öne çıkıyorlar. Serdar Dursun'un da bu üç takıma sıcak baktığı ifade ediliyor. 

Hamburg doğumlu Serdar Dursun; daha önce Almanya'da Hannover 96, Greuther Fürth ve Darmstadt formaları giymişti. 

Adana Demirspor'u kabul etmedi

Yaz transfer döneminde Serdar Dursun'u Adana Demirspor kadrosuna katmak istemiş, golcü futbolcu Mavi Şimşekler'in teklifini kabul etmemişti. Serdar Dursun'un red cevabı gelince Adana Demirspor'da Tayyip Talha'nın transferi Fenerbahçe'ye değil, Beşiktaş 'a gerçekleşmişti.

Dinamo Kiev iddiası

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, Fenerbahçe'den Serdar Dursun'a talip olduğu iddia edildi. Ukrayna basınında yer alan habere göre; Dinamo Kiev, Fenerbahçe'deki geniş forvet rotasyonunda yerini kaybeden Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Tecrübeli golcünün kararının beklendiği ve oynayabileceği bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • efeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar adamdır adam takımı için canını dişine takan adamdıt
    Cevapla
  • Burhan 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu değil nokta kimse almaz adam koyamıyor bile
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi ahlakli terbiyeli olunca isinize gelmiyor cirkef olsa ucururdunuz. Serdar cok kaliteli karakterli biridir ben fb li degilim ama dürüstüm sizin gibi degil
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Uydurmayın şöyle şeyler kendini bir halt sanıyor
    Cevapla