Fenerbahçe'ye kötü haber! Luan Peres...

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Luan Peres, tedbir amacı olarak Alanyaspor maçı kadrosunda olmayacak.

Fenerbahçe'ye kötü haber! Luan Peres...
Fenerbahçe'ye kötü haber! Luan Peres...
GİRİŞ 17.09.2022 16:34 GÜNCELLEME 17.09.2022 16:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Rennes ile oynadığı mücadelede sakatlık geçiren Luan Peres, Süper Lig’de yarın oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Tedbir amaçlı olarak kadroda yer almayacak olan Brezilyalı futbolcunun durumu gün gün takip edilecek ve yapılan değerlendirmeler sonucuna göre yol haritası belirlenecek.

Luan Peres’in, Rennes maçında yaşadığı sakatlık sonrasında çekilen MR’da herhangi bir kırık durumu olunmadığı belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Ibrahim y 1 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsunki oynamıyor. Son Rennes maçında saç baş yoldurdu fenerbahcelilere. Bu kalitede futbolcuyu Fenerbahçe ikinci ligde dahi rahatlıkla bulabilirdi.
    Cevapla
  • İbrahim Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Rennes'in forvet ve kanat oyuncuları 100metreyi 10 sn altında koşuyor nerdeyse bu tarz oyunculara ancak Osayi ile karşı koyabildik.
    Cevapla