Fenerbahçe'den dikkat çeken istatistik

Rennes karşısında Fenerbahçe'de Szalai, Luan ve Gustavo, girdikleri toplam 10 hava topu mücadelesinin hepsinden başarıyla çıktı.

 Fenerbahçe'den dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe'den dikkat çeken istatistik
GİRİŞ 17.09.2022 10:01 GÜNCELLEME 17.09.2022 11:04

Fenerbahçe’nin 3’lü stoper hattı, Rennes karşısında rakiplerine hava toplarında inanılmaz bir üstünlük kurdu. Fransız ekibi, Attila Szalai, Gustavo Henrique ve Luan Peres’e karşı tek bir hava topunda bile başarı sağlayamadı!

Girdikleri hava topu mücadelelerinde Szalai 5’te 5, Gustavo 4’te 4, Luan ise 1’de 1 yaptı. Sarı-Lacivertliler’in stoperleri ikili mücadelelerde de müthişti. Luan 6’de 6, Szalai 16’de 14, Gustavo ise 11’de 9 başarı yakaladı.

Jorge Jesus ayrıca savunmacılarını sadece kornerlerde hücum silahı olarak kullanmıyor. Ceza sahasına yakın bölümde kazanılan taçlarda da stoperlerin 2’si içeri girerek rakip kalede tehlike yaratıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.