Lisansı TFF'ye bildirilmemişti! Bruma'ya İsrail'den teklif var

Fenerbahçe'de lisansı TFF'ye bildirilmeyen Bruma'ya İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'in talip olduğu iddia edildi.

Lisansı TFF'ye bildirilmemişti! Bruma'ya İsrail'den teklif var
Lisansı TFF'ye bildirilmemişti! Bruma'ya İsrail'den teklif var
GİRİŞ 13.09.2022 13:53 GÜNCELLEME 13.09.2022 14:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sezon başında kadroya dahil ettirdiği Bruma gelen transferlerin ardından forma savaşında geride kaldı.

Sarı-lacivertliler, UEFA listesine almadığı Bruma'nın lisansını yabancı sınırı nedeniyle çıkarmadı. Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Portekizli futbolcuya talip çıktığı öne sürüldü.

MACCABİ TEL AVİV İDDİASI

Fenerbahçe'de 14 yabancı kuralı nedeniyle lisansı TFF'ye bildirilmeyen Bruma konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'in Portekizli futbolcuyu transfer etmek istediği vurgulandı. İsrail'de yayın yapan Sport1'in özel haberine göre; Maccabi Tel Aviv ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler başladı.

PSV'YE BİLGİ VERİLDİ

İsrail'de 28 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesi Maccabi Tel Aviv'in bu transferi sonuçlandırmak istediği kaydedildi. Görüşmelerden PSV Eindhoven'ın bilgisinin olduğu aktarıldı. Maccabi Tel Aviv'in Bruma'nın maaşı konusunda Fenerbahçe'yle görüşmelerde bulunduğu ve şu anda kontrat konusunda görüşüldüğü vurgulandı.

BRUMA SICAK BAKIYOR

Bruma'nın da kadro dışı kalmak yerine forma giyebilmek için İsrail'e gitmeye sıcak baktığı savunuldu. Sezon başında büyük beklentilerle PSV'den Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonuyla kiralanan Bruma'nın opsiyonunun 4 milyon euro olduğu belirtildi. Tecrübeli kanat oyuncusu Fenerbahçe'de 5 resmi maçta 192 dakika süre alabildi. (Skorer)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ahmet bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euroya satarlar kesin :)
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitme kardas. Ne işin var İsrail de. Burada kal paranı tıkır tıkır al. Seneye bakarsın artık İstanbul'u gez paramla bir ev al ve Türk vatandaşlığı kazan
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    sanada ,bahşiş versinmi.??
    Cevapla