Burak Kapacak, Fatih Karagümrük yolunda!

Fenerbahçe 'nin transferinden bu yana beklediği verimi alamadığı Burak Kapacak'ı Fatih Karagümrük'ün istediği belirtildi.

Burak Kapacak, Fatih Karagümrük yolunda!
Burak Kapacak, Fatih Karagümrük yolunda!
GİRİŞ 04.09.2022 11:19 GÜNCELLEME 04.09.2022 12:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fatih KAragümrük, Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Burak Kapacak için sarı-lacivertli ekibe transfer teklifinde bulundu.

Vole'nin haberine göre Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Vava Cars Fatih Karagümrük'ün Burak Kapacak'ı Fenerbahçe'den istediği kaydedildi. Burak Kapacak'ın Fatih Karagümrük'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

Burak Kapacak geçen yılın yaz transfer döneminde Bursaspor 'dan Fenerbahçe'ye 1 milyon 350 bin euro karşılığında transfer olmuştu.

Kapacak 1 yıllık dönemde Fenerbahçe formasını 7 maçta giydi, gol ve asist üretemedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb de hangi genç harcanamadı ki, Burak da harcanmayacaktı.
    Cevapla
  • Adıyamanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyunculara ödenen maaş ve bonservis paraları ile garibanlar desteklense yada sanayi kuruluşu açılsa işsizlik dip seviyeye iner. Bu paraları boş boş dağıtırlar. Kulüpler borç batağında. Yazık valla yazık. Sahada 22 kişi içi boş bir şeyin peşinde koşar. Binlerce insan sahada boş boş bağırır ve küfür eder.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitmeyin fenere gs ye bjk ye kıymet bilene gidin ..... Oynamadan gelişme olmaz .... Harcanma sırası Arda Gülerde
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Gonderin gitsin yeri ptt
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynatmazsan verim alamazsın tabi. Bir maç ilk 11de oynatmazlar. Sanki oynayanlar çok mükemmel işler becerdi ve beceriyor. Yazık ya kötü oynayacaksa da bir maç kötü oynama hakkı da mı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle