Berke Özer kararını verdi! Portimonense'ye imzayı atıyor

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona eren genç kaleci Berke Özer'in Portekiz ekiplerinden Portimonense ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Berke Özer kararını verdi! Portimonense'ye imzayı atıyor
Berke Özer kararını verdi! Portimonense'ye imzayı atıyor
GİRİŞ 01.09.2022 16:36 GÜNCELLEME 01.09.2022 16:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Sarı-Lacivertli ekibe veda eden genç kaleci Berke Özer'in yeni takımı belli oluyor.

Pedro Sepulveda'nın haberine göre Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Berke Özer, Portekiz ekiplerinden Portimonense ile anlaşmaya vardı. Transferi için Portimao'da olduğu belirtilen genç file bekçisinin 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Altınordu'dan transfer oldu

11 Temmuz 2018'de Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Berke Özer, 2019-2021 yılları arasında Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak forma giymişti. Geçtiğimiz sezon ise 22 yaşındaki eldiven Fenerbahçe'nin kalesini 19 maçta korumuştu.

"Türkiye'den birçok teklif aldım"

Berke Özer, geçtiğimiz günlerde kariyer hedefleri, Fenerbahçe'den ayrılma kararı ve birçok konuda açıklamalarda bulunmuştu. Süper Lig 'den birçok teklif aldığını ancak kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söyleyen Berke Özer, şu sözleri dile getirmişti:

"Bu süreç bizim için Ocak ayında belli oldu. Başkanımız da açıkladı. Bu süreçte hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok teklif aldık. Dediğim gibi bizim hedefimiz yurt dışında oynamak, kariyerimizi orda devam ettirmek. Bunun neticesinde tüm kulüplerimize saygıyla cevaplarımızı ilettik. Benim için şu an ilk hedef, kariyerime yurt dışında devam etmek."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ali dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    adamdaki avrupa aşkına bak köy takımına transfer olmuş
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Portekiz ligini takip etmediğin belli. Köy takımı dediğin takım lig dördüncüsü. Biraz dikkatli ve destekli yorumlar yapalım lütfen.
    Cevapla
  • Giray 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe de durunca ne olacak. En iyi ihtimalle genç Semih olur.
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni Fenere kaleci diye alanın. Türkiye liginin en kötü kalecisi sen ve Çipe. Geçen sezon senin yüzünden gitti. Boş geçtiğin maç olmadı. Bi de utanmadan yeni sözleşmeyi reddettin. İyiki de olmadı. 5 para etmezsin.
    Cevapla
  • Yyjhhkh 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut , pelkas , ozan , ortega , appiah, alper potuk, mehmet topuz , salih uçan daha sayıyım mı bitirdiğiniz yıldızları iyi ki gitmiş merih demiral gibi yıldız olur artık kurtardı kendini izle bak arda da kaybolacak bu gidişle
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    yurtdışından birçok teklif aldin ama gide gide portekizin adi duyulmamis takimina gittin. vizyon super
    Cevapla
  • Şakir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet sezonu 13.sırada tamamlamışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle