Fenerbahçe Maxi Gomez'i bitirmeye çok yakın!

Batshuayi ile anlaşma sağlanmasına rağmen Maxi Gomez için son bir girişimde bulunan Fenerbahçe, Valencia'yı ikna etmeye çok yakın.

Fenerbahçe Maxi Gomez'i bitirmeye çok yakın!
Fenerbahçe Maxi Gomez'i bitirmeye çok yakın!
GİRİŞ 15.08.2022 10:17 GÜNCELLEME 15.08.2022 21:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahcçe’de merakla beklenen forvet transferi konusunda bu hafta son derece hareketli geçti. Yönetim, geçen sezonu Beşiktaş’ta geçiren Michy Batshuayi’yi bedelsiz kiralamak için Chelsea ile anlaşıp, oyuncuyla da el sıkışmıştı.

Ancak Sarı-Lacivertliler, Belçikalı oyuncuyu bitirme aşamasına getirmesine rağmen asıl hedef olan Maxi Gomez için son bir girişimde daha bulundu. Valencia, 26 yaşındaki golcü için 12 milyon Euro talep etmişti. Fenerbahçe ise 8 milyon Euro, başarı bonuslarının yanı sıra sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifinde bulundu. Gomez’in Sarı-Lacivertliler’e gelmeyi çok istemenin de etkisiyle İspanyol ekibinin bu teklife sıcak baktığı kaydedildi.

14.5 milyon Euro’ya almışlardı

İspanya basınında yer alan haberlere göre iki kulüp anlaşma sağlamaya artık çok yakın. Yapılan haberlerde, Uruguaylı yıldızın sabırsızlıkla gelecek müjdeli haberi beklediği yazıldı. Valencia, 2019 yazında golcü oyuncu için 14.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Ekonomik anlamda sıkıntı çeken Yarasalar son olarak, takımın en önemli isimlerinden Goncalo Guedes’i 32.6 milyon Euro’ya Wolverhampton’a satmıştı. Gomez, geçen sezon 32 resmi maçta 5 gol atıp, 3 asist yapmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • C****N 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki bir teneke daha, Ali Koç akıllanmayacak. Bu kadar tenekenin ağırlığına ne kadar dayanacak bu tekne?
    Cevapla
  • okçu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali başkana biri hatırlatsın guiza hala futbolu bırakmadı belki ilgilenir hani onunda yarım kalan bir hikayesi olabilir
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Valencia maçlarını izlemedim neden gol atamamış gol makinesi anlatında bilelim o zaman
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin transfer aklını imha etmek lazım yoksa kulübün kapısına kilit vurulacak az kaldı ..bu kadar saçma sapan verimsiz her sene 50 oyuncu alıp satan bir kulüp ayakta durabilirmi..iki senedir sezon bitimi takim yüzde 70 yüzde seksen hazır 1 veya 2 oyuncu alıp sezona gireceğiz deniyor takim komple yeniden düzuluyor maşallah..hala net 1 golcü yok al al bitmedi eksikler kafaya bak hizaya gel..abubakar varken sorloth varken bupendza varken bu ligi bilenler varken bu adam kim..fiyasko
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu transfer sansasyonel Türkiyede ses getirecek süper ligini sarsan forvet olacak.Adam geçen sene laliganı altını üstüne getirmiş 32 ta tamı tamına 5 gol 3 asist yapmış samatha 2 yakında fenerde :):):)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle