Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a Almanya'dan talip!

Fenerbahçe'de ilk 11'deki yerini kaybeden Serdar Dursun'a Almanya Bundesliga'dan Schalke 04 talip oldu ve girişimlere başladı.

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a Almanya'dan talip!
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a Almanya'dan talip!
GİRİŞ 01.08.2022 10:06 GÜNCELLEME 01.08.2022 10:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de, kadroya katılacak isimler kadar gidecek isimler de büyük önem taşıyor. Joshua King ve Joao Pedro'yu kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bir golcü oyuncu transferi daha yapılacak.

Resmi teklif yapılacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da takımdaki oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor. NTV Spor'un haberine göre; Serdar Dursun'nun en ciddi talibi Almanya'dan Schalke 04. Alman ekibi kısa süre içerisinde sarı-lacivertlilerle temasa geçecek ve resmi teklifini iletecek.

La Liga ve Serie A'dan da taklipleri var

30 yaşındaki futbolcuyla La Liga ve Serie A'dan ilgilenen takımlar var. Serdar'ın ayrılmak istemesi halinde yönetim yapılan teklifleri değerlendirmeye alacak. Sarı lacivertli forma ile 39 maça çıkan Serdar Dursun, 15 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • seda 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bir iki tane iş yapan kaliteli topçu var zaten ,bide satmayı mı düşünüyorsunuz ,kime hizmet ettiğiniz belli değil Fener düşmanları sizi
    Cevapla
  • bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    kafa golleri santraforu ama adama yüz orta yap 90 nını gol yapar.kafa ile.
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    bence hemen verilmeli
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam niye kıymet görmüyor anlamıyorum.
    Cevapla
  • Karadeniz 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor alsın, bir maraz çıkarmazssa Fener, TS de iyi iş yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle