Watford'lu oyuncudan Ozan Tufan'a sert sözler!

Fenerbahçeli eski futbolcu Ozan Tufan'a, Watford'ta beraber oynadığı takım arkadaşı Dan Gosling'den sert sözler... Gosling, Ozan için, "İngiltere'ye uygun bir vücut yapısı yoktu, gerçek bir rezaletti" dedi.

Watford'lu oyuncudan Ozan Tufan'a sert sözler!
Watford'lu oyuncudan Ozan Tufan'a sert sözler!
GİRİŞ 22.07.2022 19:55 GÜNCELLEME 23.07.2022 10:04
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Championship ekiplerinden Hull City'e transfer olan Ozan Tufan için Watford'ta beraber oynadığı takım arkadaşı Dan Gosling'den çok sert açıklamalar geldi.

Watford'un küme düşmesinin ardından açıklamalar yapan Dan Gosling o dönem için Fenerbahçe'den kiralık gelen Ozan Tufan'a sert sözlerle yüklendi. 

Hiçbir şeyi umursamıyordu!

Gosling, "Ozan'ı bir Türk takımından transfer ettiler. Kiralık olarak gelmişti ve kiralık oyuncular kulüp batsa bile umursamaz. Daha önce İngiliz futbolunda oynamamış birini transfer etmek ne kadar doğru? Takımın kötü gidişinden rahatsız bile değildi. Hiçbir şeyi umursamıyordu" dedi.

Gerçek bir rezaletti

Gosling "Buraya geldiğinde hiç fit değildi. Değil Watford, İngiltere'ye uygun bir vücut yapısı yoktu. Gerçek bir rezaletti. Gördüğüm en kötü oyuncu topluluğunda oynuyordum. Şimdi kötü oyuncuları gönderdik ve bir üst lige çıkmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Rakip olacaklar

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Championship ekiplerinden Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, yeni sezonda eski takım arkadaşı Dan Gosling ve beraberindeki Watford'a rakip olacak. İki ekipte Premier Lig'e yükselme mücadelesi verecek.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Ne diyor bu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nr diyo bu ya sanki takımı kurtardılarda ozana laf ediyor ozanı oybatacaksan 2 3 kşkoya takılma oynarsa verir zayen kaldı ki sanki ligde tuttular da ozana laf ediyon
    Cevapla
  • Dwse 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu yavaş hızlı olmalıyız öyle çalışmalıyız taktikler hızlı olmalı
    Cevapla
  • asev 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozan ve Emre belezoğlu torpilli oyuncular. O ve onun gibiler yüzünden süper oynayan fit oyuncular yıllarca harcandı. Yanmadan söndürüldü bunlara torpil yapanlarada Türk futbolunun terörü diyebiliriz.
    Cevapla
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İngilizle ingiliz oma , biraz kendin ol. Ozanı eleştirmek için bile bir ingilizin konuşmasını bekleme.
    Cevapla
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre mi dostum bırak bu işi sen
    Cevapla
  • Arif Efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Menan'dan futbolcu olursa böyle olur
    Cevapla
  • Kayseri kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Len coni olabilir ozan çok iyi futbolcu değildir ama sen o kadar iyisinde niye takımın küme düşürdün sibob
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle