Fenerbahçe, Gökhan Akkan ve Ertuğrul Taşkıran'ı transfer listesine aldı

Fenerbahçe, kaleci Berke Özer'in ayrılmasından sonra yerli kaleci arayışına başladı. Sarı-Lacivertliler, Gökhan Akkan ve Ertuğrul Taşkıran'ı listesine aldı.

Fenerbahçe, Gökhan Akkan ve Ertuğrul Taşkıran'ı transfer listesine aldı
Fenerbahçe, Gökhan Akkan ve Ertuğrul Taşkıran'ı transfer listesine aldı
GİRİŞ 13.07.2022 13:22 GÜNCELLEME 13.07.2022 13:22

Fenerbahçe'de Transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ı yedekleyecek Türk bir kaleciyi kadrosuna katmak istiyor. Listede Ertuğrul Taşkıran ve Gökhan Akkan var.

Ertuğrul Taşkıran için 1.5 milyon Euro bonservis talep eden Kasımpaşa ile görüşmeler sonuçlanmış değil. 32 yaşındaki file bekçisi Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakıyor.

BİRÇOK ANADOLU KULÜBÜ PEŞİNDE

Çaykur Rizespor forması giyen Gökhan Akkan için henüz resmi bir adım atmayan sarı-lacivertliler, beklentiler konusunda araştırma halinde.

27 yaşındaki kaleci birçok Anadolu kulübünün de radarında.

BERKE İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Fenerbahçe, sezon sonu itibariyle kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Berke Özer ile yollarını ayırmak zorunda kalmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.