Willian Arao Fenerbahçe'de!

Brezilya ekibi Flamengo ve Fenerbahçe orta saha oyuncusu Willian Arao konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

GİRİŞ 12.07.2022 22:14 GÜNCELLEME 12.07.2022 23:42
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Willian Arao'nun transfer için kulübü Flamengo anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, yarın akşam sağlık kontrolleri ve kontrat görüşmeleri için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul'a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.



Flamengo da duyurdu

Brezilya Kulübü Flamengo, Fenerbahçe ile Willian Arao transferi için anlaşma sağlandığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.


Willian Arão kimdir?

Tam ismi Willian Souza Arão da Silva olan futbolcu 12 Mart 1992'de Brezilya'da dünyaya geldi. Altyapı kariyerine 2008'de Sao Paulo'da başlayan futbolcu 2011'de Corinthians ile profesyonel kariyerine başladı. Önlibero mevkiinde oynayan Arao sırasıyla Portuguesa, Chapecoense, Atletico Goiariense ve Botofogo'da kiralık olarak forma giydi. Brezilyalı futbolcu 2016'da ise ülkesinin köklü kulüplerinden Flamengo'ya imza attı.

Flamengo formasıyla 296 maça çıkan Arao 25 gol atıp 21 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcu 1 maçta ise Brezilya Milli Takımı forması giydi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 42
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Size ne bu kadar muhabbet devlet müdahale etmiyorsa size mi düştü bı fener mi alıyor bu futbolcuları BJK GS ninkilere ne demeli siz oturun futbol seyredin kedi eremedigi ciğere kindar der susun
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir gustavo vakası
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerli olarak inşallah gustavo kadar olur dıyorum.
    Cevapla
  • FENERBAHÇEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Atanı alma, tutanı alma, son kullanma tarihi gelmiş vizyonsuz hedefsiz oyuncuları al, satın alma opsiyonlu alarak feneri batırıyorsun. Topuk yaylan varken avusturyaya gitmek niye?borcunu azaltacağına israf etme? Ts sitesinde 2011 şampiyonu yazıyor ses yok? Google bile ts 8 şampiyonluk 2011 şampiyonu yazıyor. Söylememize rağmen cevap veren yok? Federasyon 2011 şampiyonu fener diyemiyor. 1923'te kurulan federasyon şampiyonluk kupalarını veriyor ama saymıyor. Fenerbahçe ligden çekilsin ligin değerini görürüz. Jesus İstiklal marşında sakız çiğnemesi saygısızlık, Hiçbirşey değerlerimizi ayak altına alınamaz. Neden uyarılmaz Kendi değerlerimize neden değer verilmez!!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu alikoç ne kadar beceriksiz biri.her sene aynı hataları tekrarlıyor.takımı yine tonlarca futbolcu alıyor.taktik belli ya tutarsa
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yine yüksek tazminat vererek gönderecek oyuncuları topluyor. Yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle