Fenerbahçe'ye 6 numara önerisi: Bakayoko

Orta sahaya 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'ye Chelsea'den Fransız futbolcu Tiemoue Bakayoko önerildi.

Fenerbahçe'ye 6 numara önerisi: Bakayoko
Fenerbahçe'ye 6 numara önerisi: Bakayoko
GİRİŞ 09.07.2022 13:18 GÜNCELLEME 09.07.2022 13:40

Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda orta sahaya 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'ye Fransız futbolcu Tiemoue Bakayoko önerildi.

Bonservisi İngiliz devi Chelsea'de bulunan 27 yaşındaki Fransız orta saha, geçen sezon 2 yıllığına İtalya'nın köklü kulübü Milan'a kiralanmıştı. Bakayoko, geride kalan sezon Milan'la Serie A şampiyonluğu yaşamasına rağmen pek forma şansı bulamadı.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Milan da bu sezon kadroda düşünmediği ve gelecek sezon 17 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu olan Fransız orta sahayı göndermek istiyor. Chelsea ise futbolcunun takıma geri dönüşüne sıcak bakmıyor. Milan cephesi orta saha arayışındaki Fenerbahçe'ye bu oyuncuyu önerdi.

ARAO BİTMEZSE GÖRÜŞME

Listenin en başındaki William Carvalho'da istediği ilerlemeyi katedemeyen sarı-lacivertliler, Jesus'un Flamengo'daki eski öğrencisi Willian Arao'ya yönelmişti. Arao transferi için Brezilya kulübüyle pazarlıklarına devam eden Fenerbahçe, bu oyuncunun transferini bitiremezse Bakayoko için hem Milan hem de Chelsea'yla görüşme yapabilir.

CHELSEA'YE 40 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Monaco'da yıldızını parlatan Bakayoko, 2017 yılında Chelsea'ye 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu. İngiltere'de bir sezon geçirdikten sonra sırasıyla Milan, Monaco ve Napoli'de kiralık oynayan Fransız orta saha geçen sezon başında Milan'a 2 yıllığına zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.