Fenerbahçe 18 milyon Euro'yu reddetti!

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Kim Min Jae için Rennes'in, sözleşme fesih bedeli olan 18 milyon euroyu ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

GİRİŞ 05.07.2022 16:26 GÜNCELLEME 05.07.2022 17:06
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min Jae için yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalya Serie A'dan Napoli ve Fransız ekibi Rennes'in yakından ilgilendiği futbolcu için tekliflerin geldiği öne sürüldü. 

Foot Mercato'nun haberine göre; Rennes, Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki savunmacısı Kim Min Jae ile uzun süreli bir anlaşmaya vardı. Fransız ekibi, Güney Koreli futbolcunun serbest kalma bedeli olan 18 milyon euroyu ödemeye hazır olduğu ancak bu ödemeyi taksitle yapmak istediği belirtildi.

Taksitli ödeme reddedildi

Fenerbahçe Rennes'in teklifini reddetti. Sarı lacivertliler, ödemenin peşin yapılmasını talep etti. Bu durum sonrası Fransız ekibi transferde beklemeye geçti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31
  • JetSky 1 yıl önce Şikayet Et
    Rennes genç oyuncu alıp, üstüne ekleyerek satan bir Fransız fabrikası haberin "sallama" olma olasılığı %10 gibi bir ihtimal. Fenerbahçe sezonu şampiyon olarak tamamlar ise daha yüksek rakamlara transfer olabilir. Fenerbahçe transfer süreci bitene kadar tutmayı başarırsa, muhtemelen Fenerbahçe ile son sezonu olacak.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ziyaaaa
    Cevapla
  • Kanarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes direktör olmuş boş boş konuşuyor
    Cevapla
  • egemen 1 yıl önce Şikayet Et
    bu habere inanmayan gs liler gitsin nef arenada kim min jae nin oynadığı oyunu izlesin.
    Cevapla
  • çşilm 1 yıl önce Şikayet Et
    sende git marcaonun avrupa liginde oynadığı maçları izle
    Cevapla
  • GFB 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw biraz destekli sallayın, bu kadarda aptal yerine koymayın bu taraftarı. 90 transfer yaptı gezici ali, muriqi dışında kimi satıp para kazandık acaba. Aziz başkanım dön artık rezil ettiler koca kulübü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle