Prens Selman kesenin ağzını Attila Szalai için açacak

Newcastle United'ın, transfer listesinde yer alan Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Attilla Szalai için kesenin ağzını açacağı ifade ediliyor.

GİRİŞ 29.06.2022 19:57 GÜNCELLEME 30.06.2022 09:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Attila Szalai için dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan Newcastle United talip oldu. İngiliz ekibinin Attila Szalai için Fenerbahçe'ye teklifte bulunması bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai için Newcastle United harekete geçti. Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan İngiliz ekibinin Attila Szalai için sarı-lacivertlilere teklifte bulunacağı iddia edildi.

ATTILA SZALAI İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Macar basınında yer alan habere göre; Attila Szalai için Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, kollarını sıvadı. İngiliz ekibinin önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

RAKAM BELLİ OLDU

Ali Koç, Macar savunmacı için yapmış olduğu bir açıklamada, "Attila Szalai için 20 milyon euronun altındaki rakamları konuşmam bile." demişti. Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan Newcastle United'ın Attila Szalai için 20 milyon euroyu gözden çıkarabileceği belirtiliyor.

Öte yandan Kim Min-Jae'yi takımda tutma kararı alan sarı-lacivertlilerin Attila Szalai için yüksek bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu satabileceği de gelen haberler arasında.

BALJİC'İN ARDINDAN TARİHE GEÇECEK

Attila Szalai'nin transferinin 20 milyon euro ile gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe tarihinin Elvir Baljic'in ardından en pahalı transfer satışı olacak.

ATTILA SZALAI'NİN GEÇEN SEZON KARNESİ

Attila Szalai, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 43 resmi maçın 34'ünde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki Macar stoper, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu. (Star)

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Baytar 1 yıl önce Şikayet Et
    Meguayr dan daha iyi değilse bacağımı keserim ona 70 milyon verdiler bu adam 30 dan aşşağı etmez
    Cevapla
  • Sedatt 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne işine bak ... zenginin malı züğürdün çenesi
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu fenerli oyuncular hep rekor fiyata satiliyoda ligde niye basari gösteremiyor
    Cevapla
  • Burak Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü böyle bir fiyat satılmıyor. Yalı çocuğunun muhasebe oyunları bunlar...
    Cevapla
  • ahmet ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi hakemler tarafından korunmadıkları için olabilir mi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok 50 den aşağı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle