Emre Mor transferinde geri sayım!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Fatih Karagümrüklü Emre Mor'un transferine son noktayı koymak istiyor.

Emre Mor transferinde geri sayım!
Emre Mor transferinde geri sayım!
GİRİŞ 27.06.2022 10:46 GÜNCELLEME 27.06.2022 10:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Emre Mor'un yeni takımı netleşiyor. Sarı-lacivertliler, geçen sezon Karagümrük forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyordu. Yönetimin, milli futbolcunun temsilcileriyle bir araya geldiği ve anlaştığı öğrenildi. İmzaların atılması için Sarı-lacivertlilerin, Karagümrük'le bonservis konusunda el sıkışmasının an meselesi olduğu bildirildi.

KADIKÖY'Ü İSTİYOR

Fenerbahçe'nin Karagümrük'e 3 milyon euro artı bir sonraki satıştan pay teklifi yapmaya hazırlandığı belirtilirken, kırmızı-siyahlıların altyapıdan istediği Efecan Mızrakcı'nın bu transferde takas olarak kullanılacağı kaydedildi. Fenerbahçe'ye transferinin an meselesi olduğu 24 yaşındaki kanat oyuncusunun, çubuklu formayı giymeyi istediği ve Kadıköy'de sarı-lacivertli tribünler önünde ayak basacağı an için sabırsızlandığı ifade edildi.

BONSERVİSİNE 23 MİLYON VERİLDİ

Emre Mor, 15 kez Milli Takım formasını giydi. Nordsjaelland'dan 10 milyon euroya Dortmund'a geçen Mor, ardından 13 milyona Celta Vigo'ya transfer oldu.

ONUN GİBİSİNİ ALAMAYIZ

Daha önce Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Emre Mor'u ne kadara satarlarsa satsınlar zarar edeceklerini söylemişti. Hurma, "15 milyon euro ödeyelim, onun gibisini alamayız" dedi.

EMRE 22 MAÇTA 11'DE ÇIKTI

Karagümrük'te eski günlerine dönüş sinyali veren Emre Mor, 29 maçta oynadı. 22 karşılaşmaya ilk 11'de çıktı. Emre Mor, Karagümrük'te geçtiğimiz sezon forma giydiği 29 karşılaşmada 6 gol, 4 asist katkısı sağladı. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • ramazan arıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    tolgay aslan'ı başımıza bela eden kafa şimdi de emre mor'u bize kakalayacak, dört sene yatıp semiricek. aklınızı başınıza alın önce karakter, önce karakter.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Mor iyide jorge oynatmaz ardayıda oynatmayacak onun yerine 30un üzerinde topcuları oynatacak
    Cevapla
  • GSHagi 1 yıl önce Şikayet Et
    Birinci sınıf,Allah vergisi bir yetenegi var ,, kişilik ve karakteri de oturmuş bir futbolcu olsaydı şu an Avrupa'nın büyük kulüplerinin 10 numaralı formasıyla izlerdik..Ama maalesef can çıkar huy çıkmaz... Örnekleri çok.. Boş bir transfer olur...
    Cevapla
  • necmi kantar 1 yıl önce Şikayet Et
    gs eskileriyle idare ediyoruz...dünya starı messi gelse bu takımda yer alamaz
    Cevapla
  • şefik 1 yıl önce Şikayet Et
    ister mor isterrr kırmızı bu yonetimden bi cacik olmazzzzzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle