Ayrılığa yanaşmayan Luis Gustavo için yeni plan!

Fenerbahçe’de yüksek maaşı sebebiyle yolların ayrılmak istendiği Luiz Gustavo, başka bir takıma gitmeye sıcak bakmayınca Sarı-Lacivertliler, yeni bir çözüm arayışına girdi.

Ayrılığa yanaşmayan Luis Gustavo için yeni plan!
Ayrılığa yanaşmayan Luis Gustavo için yeni plan!
GİRİŞ 26.06.2022 11:02 GÜNCELLEME 26.06.2022 11:05
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de yüksek maaşı sebebiyle yollarını ayırmak istediği Luiz Gustavo, başka bir takıma gitmeye sıcak bakmayınca Sarı-Lacivertliler, yeni bir çözüm arayışına girdi. Yönetim, 1 yıl daha kontratı bulunan ve bonuslarla senelik ücreti 4 milyon Euro’yu bulan Brezilyalı orta saha oyuncusu ile ilgili farklı bir formülü devreye soktu.

"Kulüp bul" çağrısına olumlu yanıt vermemişti

Fenerbahçe 'de Mesut Özil ile birlikte takımın en yüksek ücretli oyuncularından biri olan Luiz Gustavo, yeni sezon öncesi yönetimin "kulüp bul" çağrısına olumlu yanıt vermemiş ve kontratını Sarı-Lacivertli takımda tamamlamak istediğini ifade etmişti.

Fenerbahçe'nin yıllık ücreti bonuslarla 4 milyon Euro'yu bulan ve bu yüzden yollarını ayırmak istediği Brezilyalı futbolcu, takımdan ayrılmaya yanaşmayınca Sarı-Lacivertli yönetim ise yeni bir formül arayışı içine girdi.

Fenerbahçe yönetiminin, yeni teknik direktör Jorge Jesus ile aynı dili konuşan Brezilyalı orta saha oyuncusunu Portekizli hoca ile takım arasında köprü görevi görmesi adına takımda tutmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki Gustavo'ya takımda kalması adına ise maddi anlamda fedakarlık yapması gerektiğini ve maaş indirimi konusunda kendisinden anlayış beklendiğini ilettiği ortaya çıktı.

Maaşında fedakarlık yapacak mı?

Herhangi bir takımdan transfer teklifi almayan Luiz Gustavo ile maaşında indirime gitmesi adına temaslara başlayan yönetimin, oyuncunun yıllık ücretinde %25'lik bir fedakarlık yapmasını istediği konuşuluyor.

Fenerbahçe'deki 4. sezonuna girecek olan Luiz Gustavo'nun ise yönetimin, indirim talebine vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Fenerbahçe, Gustavo'yu 2019 yılında Fransız ekibi Marsilya'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. Brezilyalı orta saha oyuncusu Sarı-Lacivertli forma ile toplamda çıktığı 97 maçta 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

(Takvim)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Ömer Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sözleşmesi bitmişti emre bello kalmasını istemişti ve onun yüzünden lemos culker samatta sosa Caner Gökhan ve mesut elimizde patladı.
    Cevapla
  • ismail. 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanınıza sorun bakalım kaç paralık adamlara kaç para saçmalamış ????
    Cevapla
  • Komikkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Senelik 4 mil Euro ....97 maç 5 gol 3 asist.... Fenere çok bile bu kadar çöp bir araya nasıl toplanmış bence koçum Ali bu çöp işinde bir numara böyle devam . Vallahi yakında eski CHP li istanbulun meşhur Ümraniye çöplügünü andırıyor bana.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam kekmi? Niye ayrılsın bu parayı 35 yaşında nerede alacak!
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    160 bin asgari ücretlinin maaşını bir kişiye verirsen vazgeçer mi. Yıllık 74 milyon para(4milyon dolar)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle