Fenerbahçe'de Tisserand'a sürpriz teklif!

Fenerbahçe'de Attila Szalai ve Min Jae Kim’e gelen teklifler konuşulurken, sarı-lacivertli ekibin bir diğer stoperi Marcel Tisserand için de İtalya ekibi Udinese devreye girdi.

Fenerbahçe'de Tisserand'a sürpriz teklif!
Fenerbahçe'de Tisserand'a sürpriz teklif!
GİRİŞ 25.06.2022 10:15 GÜNCELLEME 25.06.2022 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Szalai ve Kim’e gelen teklifler konuşulurken, Fenerbahçe’nin bir diğer stoperi Marcel Tisserand için de İtalya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Udinese devrede

Szalai ve Kim’e gelen teklifler konuşulurken, Fenerbahçe ’nin bir diğer stoperi Marcel Tisserand için de İtalya Serie A ekiplerinden Udinese devreye girdi.

İtalyan ekibinin, kiralık sözleşmesi biten Pablo Mari’nin ayrılması sonrası, transferde önceliğini savunma hattını güçlendirmeye verdiği ve Kongolu oyuncuyu istediği belirtildi.

Sarı- Lacivertliler’in, 2020’de 4 milyon Euro verdiği 29 yaşındaki oyuncu için kapıyı 5 milyon Euro’dan açacağı ileri sürüldü.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen verin uçak.biletini Ali Koç alsın hatta anında şutlayin
    Cevapla
  • Geverli 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiserand neresi iyi Allah aşkına
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    1 milyona satsalar sevinmeliler
    Cevapla