Fenerbahçe'de ibre Ertuğrul Taşkıran'a döndü!

Yedek kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, altyapısından yetişen 32 yaşındaki deneyimli kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın transferinde sona geldi.

Fenerbahçe'de ibre Ertuğrul Taşkıran'a döndü!
Fenerbahçe'de ibre Ertuğrul Taşkıran'a döndü!
GİRİŞ 17.06.2022 09:07 GÜNCELLEME 17.06.2022 20:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un tecrübeli bir yedek kaleci istemesi üzerine ibre tamamen Kasımpaşa forması giyen Ertuğrul Taşkıran'a döndü.

Sarı-Lacivertliler, Altay Bayındır ile rekabete girecek kaleci arayışında sona geldi. Jesus’un tecrübeli bir isim istemesi sonrası ibre tamamen Ertuğrul Taşkıran’a döndü. 32 yaşındaki kaleci, altyapısından yetiştiği Fenerbahçe ’de yeniden forma giymeyi çok istiyor.

Yönetimin, Kasımpaşa ile pazarlıklara başladığı ve görüşmelerde ilerleme sağlandığı kaydedildi. Bir hafta içerisinde Ertuğrul transferinin tamamlanması ve takıma katılması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Tecrübekonuşuyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü ve volkan çok tecrübeli... Takımda olmalılar aga... )))))))
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bırak artık sunlari adamakıllı bir kaleci bulun
    Cevapla