Altay Bayındır hamlesi! 4 yıllık anlaşma...

Fenerbahçe sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Altay Bayındır ile yeni sözleşme imzalayacak. 24 yaşındaki file bekçisiyle 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı.

Altay Bayındır hamlesi! 4 yıllık anlaşma...
Altay Bayındır hamlesi! 4 yıllık anlaşma...
GİRİŞ 08.06.2022 13:59 GÜNCELLEME 08.06.2022 13:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de mevcut oyuncuların son durumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kim Min-Jae, Miguel Crespo, Attila Szalai ve Altay Bayındır başta olmak üzere birçok futbolcusuna teklifler gelen sarı-lacivertli yönetim, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile koordineli şekilde çalışıp karar alıyor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefi bulunan Kanarya'da Altay Bayındır artan performansıyla dikkat çekiyor. Transferin gözdesi konumunda bulunan 24 yaşındaki file bekçisiyle 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı.

YÖNETİMDEN FLAŞ HAMLE

Sabah gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'nin yıldız eldiveni Altay Bayındır'ın kontratı gelecek sezon sonunda tamamlanıyordu. Yönetimden 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş bir hamle geldi.

Sarı-lacivertliler erken davranarak yıldız eldivenle anlaşmaya vardı ve kaleyi uzun yıllar daha garantiye aldı.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Yönetimin, Altay Bayındır ile 4 yıllık yeni sözleşme için el sıkıştığı öğrenildi. Milli Takım dönüşünde başarılı sporcu, resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Altay, Fenerbahçe ile kupalar kazanmadan Avrupa'ya gitmek istemediğini belirtmişti. Ciddi teklifler alan 24 yaşındaki kaleci en azından 1 şampiyonluk kupası kaldırarak ayrılmayı düşünmüyor.

25 MİLYON EURO SERBEST KALMA BEDELİ

Fenerbahçe yeni kontratına bonservis bedeli olarak 25 milyon euro yazacak.

Altay Bayındır geçtiğimiz sezonun bir bölümünü sakat geçirdi. Genç eldiven 38 lig maçının 24'ünde forma giyebildi. 20 gol yedi. 10 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Yabancı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim buna 25 milyon verir alır;))))
    Cevapla
  • ürgüplü 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettimde fenerliden çok çekemezler üşüşmüş. Onun için Büyüksün Fenerim.
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Ugurcan Çakır ❤️
    Cevapla
  • maraslı 1 yıl önce Şikayet Et
    alaka?
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence satsınlar 2 gün sonra 1 hatası yüzünden değeri 1 milyona düşer. 50 muhteşem gol kurtarırsın 1 çok kolay gol yersin kariyerin biter. Futbol böyle
    Cevapla
  • Komikkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Desene ömür boyu fenerde kaldı 25 mil Euro deyil 10 mil euro belki verirler. Baraj deyince su havzası zanneden bir kaleci anca 10 mil Euro eder neyse iyi ki fener var 4 senesi cepte Altay'ın hadı hayırlısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle