Jorge Jesus'un avukatından açıklama! "Fenerbahçe şampiyonluk için..."

Fenerbahçe'nin imza attırmak istediği teknik direktör Jorge Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus'un avukatından açıklama! "Fenerbahçe şampiyonluk için..."
Jorge Jesus'un avukatından açıklama! "Fenerbahçe şampiyonluk için..."
GİRİŞ 18.05.2022 01:15 GÜNCELLEME 18.05.2022 01:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yeni sezon başlamadan önce Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'a imza attırmak istiyor. Sarı-Lacivertli kulüpte başkan Ali Koç, tecrübeli çalıştırıcı ile Portekiz'de yemek yedi. Ancak henüz anlaşma sağlanmadı. Latin Amerika ülkelerinin de yoğun ilgisi olduğu 67 yaşındaki deneyimli teknik direktörün avukatı Portekiz basınına konuştu.

Jorge Jesus'un avukatlığını yapan Luis Miguel Henrique, CNN Portekiz'e konuştu. Henrique, Jesus'un önemli takımlardan teklif aldığını açıkladı.

Luis Miguel Henrique, "Biri Şili olmak üzere Güney Amerika'dan iki takım davet etti. Ancak Jesus hiçbir zaman milli takım teknik direktörlüğüne uygun olmadı. Türkiye'de Fenerbahçe şampiyonluk için oynayan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir ekip. Jorge Jesus günlük çalışmayı seviyor ve bunun için yaratıldı." diye konuştu.

Brezilya ekiplerinden Flamengo da Jorge Jesus'a imza attırmaya çalışıyor. Brezilyalı taraftarlar Jesus için sosyal medyadan kulübe baskı yapıyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    jesus mesus hiç gerek yok yabancı hocalara boşa giden paralar. ismail kartal yada emre bölezoğlu tüm yabancılardan daha çok puan topladı.ikisinden biri ile devam edilmelidir.
    Cevapla
  • Asalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu adama verilecek para ve tazminatları toplamı ile dünya çapında 2 tane futbolcu forvet alınır..fenerin çok iyi forvete ihtiyacı var başka hiçbir transfer yapılmasa gene şampiyon olur..kadro çok iyi sadece iyi bir çilingir golcü..Tanju çolak gibi abubakar gibi ...yıllardır hep yanlış hoca hep yanlış transfer herkes bıktı akıllandı ama Ali Koç neyin kafasını yaşıyor acaba bir türlü akillanmadi..inşallah jesus gelirde beraber kovulursunuz
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha gelmeden avukatı konuşuyorsa eyvah eyvah!
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç gibi bir adam iki kez adamın ayağına gitti. Buna verilecek para ile ki gercek miktari ancak acil kongre kararında öğreniriz Mourinho getirilir. Bizi aptal yerine koyan futbol adamları var ki muhtemelen bunda da haklılar. Bu adamı Avrupa neden hiç istemedi ve ne başarısı varda bu kadar övülüyor. Kartal bu sene çok iyi bir ikinci yarı geçirdi hiç sevmesemde emre ve volkanın çalıştırdığı takımlarin durumu ortada iken neden bu adam. Ve bu kadar reklam. Hakemler ve var adil olsun yine şampiyon Anadolu'dan olacak.
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    yani bu yıl hakemler ve var adilmiydi :)) hakemler ve var antifener lobisinin kuklası..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle