Karagümrük maçı öncesi Mert Hakan şoku!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a konuk olduğu maçta yaşanan gerginlik sonucu sarı kart gören Mert Hakan Yandaş, Fatih Karagümrük mücadelesinde cezalı duruma düştü.

Karagümrük maçı öncesi Mert Hakan şoku!
Karagümrük maçı öncesi Mert Hakan şoku!
GİRİŞ 09.05.2022 10:37 GÜNCELLEME 09.05.2022 10:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte Fenerbahçe'de performansı zirve yapan oyuncuların başında gelen Mert Hakan Yandaş, derbinin en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

Mert Hakan, gördüğü sarı kartla Fatih Karagümrük maçı öncesi cezalı duruma düştü. Sahada adeta basmadık yer bırakmayan deneyimli futbolcu, gol yada asist katkısı yapamasa da İrfan Can Kahveci'nin etkisiz gözüktüğü mücadelede hücumda sorumluluğu aldı ve 90 dakika boyunca ataklarda başrolü oynadı.

YORUMLAR 15
  • Suskun 1 yıl önce Şikayet Et
    Jason Galatasaray i Tokat atığı gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuanda türk futbolunun yartışmasız en karaktersiz topçusu. Atlama zıplama taraftarj kışkırtma eller kollar hep başkasının üstünde. Yok mı şunu dövecek bir futbolcu hakkını verecek hakem.
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni de topçu saysak senden sonra
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama ne takla atıyor. Sivas taraftarına soruyorum. Bu futbolcu hep mi böyleydi yoksa Fener'e geçtikten sonra mı şımardı. Zaten her maçta bir hakem düdüğü istiyor. Hakemlerde buna göz yumuyor
    Cevapla
  • rasim 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam uskagitciligin kitabini yazdi
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl haber yapıyorsunuz anlamadım. Aslında yazmanız gereken maç başından beri hem sahayı hem tribünü provoke ettiğidir. Ama yazamıyorsunuz artık kime şirin gözükyorsanız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle