Crespo'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Sezonu kapattı

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Miguel Crespo'nun sağ ayak 5. metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edildiğini açıkladı.

Crespo'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Sezonu kapattı
Crespo'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Sezonu kapattı
GİRİŞ 22.04.2022 23:49 GÜNCELLEME 22.04.2022 23:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde sakatlık şoku yaşandı.

Fenerbahçe'de Miguel Crespo, 63. dakikada sakatlanarak sedyeyle saha kenarına alındı. Portekizli futbolcu kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçe: Kırık var

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Maçta aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkan Miguel Crespo'nun ilk tespitlerde sağ ayak 5. Metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun durumu yarın yapılacak kontroller sonrası belli olacaktır." denildi.

Bu sakatlığın ardından Crespo sezonun kalan bölümünde forma giyemeyecek.

YORUMLAR 6
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçında yok kötü oldu
    Cevapla
  • Metin ÖZDER 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu Fenerbahçeyi derleyip toparlayan gerçek bir futbol kahramanı sahada ayak basmadık yer bırakmıyor Inşallah seneye daha iyi bir şekilde döner futbolun nankörlüğüne kurban gitmez
    Cevapla
  • İsim 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kral umarım eskisinden iyi dönersin. Bunda da hayır vardır belki Madrid falan almaktan vazgeçerde bizde oynamaya devam eder.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en verimli elemanı en az 30m ederi var tam bir cesur yürek
    Cevapla
  • Hasan Toksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize'li kasaplar bunu hep yapıyor. Gs 'lı futbolcunun ayağını kıran bunlar. Bu takıma ciddi ceza verilmezse bu kasaplığı hep yaparlar. Bu ne ilk ne de son olur. Mutlaka puan silme dahil kasaplık yapan futbolcu bozuntularının futbol hayatı bitirilmelidir.
    Cevapla
  • şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan küme düştüler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle