Fenerbahçe'den flaş Miha Zajc kararı!

Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek derbi zaferini yaşadı. Sarı Lacivertli yönetim derbiye damga vuran Miha Zajc'la sözleşme uzatmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe'den flaş Miha Zajc kararı!
Fenerbahçe'den flaş Miha Zajc kararı!
GİRİŞ 11.04.2022 18:34 GÜNCELLEME 11.04.2022 18:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 32. haftasında Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Konyaspor 'un Rize deplasmanında mağlup olmasıyla lig ikinciliği için büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılmak için ligin son haftalarında Konyaspor'la kıyasıya bir yarışa girecek.

Galatasaray'ı sahasında 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Crespo,Zajc, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş performansıyla dikkat çeken isimler oldu. Fenerbahçe yönetimi yıldız oyuncunun sözleşmesini yenilemek için girişimlere başladı.

FENERBAHÇE YÖNETİMİNDEN ZAJC HAMLESİ

Fenerbahçe'de Slovenyalı yıldız son haftalarda ortaya koyduğu performansla adından söz ettiriyor. 27 yaşındaki yıldız özellikle İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte performansını artırmayı başardı. Sarı-Lacivetliler'de ayrılık aşamasına gelen Miha Zajc, son haftalarda sahada savaşıyor, atıyor, attırıyor... Tecrübeli oyuncunun ismi Avrupa'nın önemli kulüpleriyle anılmaya başladı.

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi de önemli kulüplerin radarına giren yıldız oyuncu için harekete geçme kararı aldı. Sarı-Lacivertli Yönetim, sözleşmesi 2023 yılında sona erecek yıldız oyuncuya yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Miha Zajc ile 3 yıllık yeni bir sözleşme yapmak isteyen yönetim oyuncudan uzun süre faydalanmayı planlıyor. Son 6 haftada 4 gol ve 1 asist üreten Sloven yıldız orta sahada Crespo ile muhteşem bir uyum yakaladı. Bu sezon Süper Lig'de bu sezon 11 maçta 90 dakika sahada kalan Sloven orta saha Zajc, son 7 haftanın ise 6'sında maçın tamamında sahada kalmayı başardı.

YORUMLAR 6
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    1 yil uzatmak yeterli uzun sureli anlasmalar bu tip oyuncularin performansini etkiliyor.
    Cevapla
  • Hamsi 2 yıl önce Şikayet Et
    2+1 yeter sonra para vererek gönderiyoruz
    Cevapla
  • Huhu 2 yıl önce Şikayet Et
    İşe yaramaz futbolcu değil istemiyoruz
    Cevapla
  • F1907B 2 yıl önce Şikayet Et
    Harbi boş yaptın
    Cevapla
  • Selo 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bukadar şapşal olmak zorundamisin
    Cevapla
  • Yunus Emre Aras 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle takımda kalmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle