Lyon, Miguel Crespo'nun peşinde!

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo'ya Avrupa ekiplerinin ilgisi devam ediyor. Atletico Madrid'in ardından Fransız ekibi Lyon da Crespo'nun peşine düştü.

Lyon, Miguel Crespo'nun peşinde!
Lyon, Miguel Crespo'nun peşinde!
GİRİŞ 20.02.2022 11:06 GÜNCELLEME 20.02.2022 23:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında Estoril'den kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Miguel Crespo, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kış Transfer döneminde İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, Miguel Crespo için Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmış ancak sarı-lacivertliler bu teklifi kabul etmemişti.

Foot Mercato'da yer alan habere göre Fransız devi Lyon da birkaç hafta önce Crespo'nun şartlarını öğrenmek için Fenerbahçe'yle iletişime geçse de görüşmeler henüz resmi boyuta ulaşmadı.

Bu sezon Fenerbahçe ile 16 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcunun Sarı-Lacivertli ekip ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 13
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Miguel dedik bagrimiza bastik miguel bizi sirtimizdan vurdu
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne Cresposu ya, bu Yusuf Yazıcının küçük braderi değil mi?
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    lan adami avrupa macinda oynatmiyorsunuz. 3-5 lig macinda oynadi ve iyiydi. ne yetenek gördüler acaba, bizim şapşalların göremedigi.
    Cevapla
  • Veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oyuncu
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    şakamı????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle