Başkan Fenerbahçe'yi açıkladı! 'Teklif gayet iyi'

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya hazırlandığı sol bek Ghislain Konan için Reims Başkanı Jan Pierre Caillot açıklamalarda bulundu.

Başkan Fenerbahçe'yi açıkladı! 'Teklif gayet iyi'
Başkan Fenerbahçe'yi açıkladı! 'Teklif gayet iyi'
GİRİŞ 28.01.2022 22:04 GÜNCELLEME 28.01.2022 22:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe devre arasının ilk transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Ghislain Konan için Ligue 1 ekibi Reims ile anlaştı.

Ghislian Konan'ın transferi hakkında Reims Başkanı Jan Pierre Caillot da açıklamalarda bulundu. Lunion'da yer alan habere göre Başkan Caillot, "Fenerbahçe'nin teklifini gayet iyi bulduk. Elbette Konan'ın da kabul etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.  

Konan, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası’nda oynadığı 4 maçın tamamına ilk 11’de başladı ve tam süre aldı. Fildişi Sahilleri, Mısır’a son 16 turunda penaltı vuruşları ile elendi.

Ghislain Konan, Ligue 1’de Reims forması ile 17 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 11
  • Yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim anlayacağımız dilden yazayım, biz ve futbolcumuz bir daha bu kadar enayi teklifi bulamaz.
    Cevapla
  • Fenerligenç 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu yok yönetilememe ve vizyon sorunu var ben umudu kestim artık
    Cevapla
  • Lider 2 yıl önce Şikayet Et
    Teklif gayet iyi diyor kim bilir kaç para verdiler yine Ama devlet trabzonu n arkasında dimi dimi
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin arkasinda Milletin parasi var. Zengin Türkler FB yi destekliyor Hamsileri ve Erzurum 1941 Galatasaraysporu Devlet destekliyor.
    Cevapla
  • dadas25 2 yıl önce Şikayet Et
    vermediler diye birsey yok sen adamin aciklamalarini iyi dinle asil ts daha cok verdi olay bu...ayricar harfini soylemeyenler ile dalga gecme sende olmaz coluk cocugundan cikar...leke olayina gelince temiziz diyenden daha temiz fb şikeden dert yanip kendi evinde bursaya maci veren kimdi... kendi insanlariniz soyledi bunlari yerel gazetelerinizde cikdi arastirabilirsin :)
    Cevapla
  • Aziz yıldıvım 2 yıl önce Şikayet Et
    Dadas25 bursadan fenerde futbolcu istedi ama geçmişiniz lekeli olduğu için vermediler hatta gençlerde gitmek istemedi .istifa eden adamda Türk Kürt kavgasına kurban oldu saptırma adamın açıklamasını dinle
    Cevapla
  • dadas25 2 yıl önce Şikayet Et
    sen kendi isine bak ts bursanin 3 tane gencini aliyor hemde kac taksitle yetmiyor satan adam 1 gun gecmeden istifa ediyor...ne verdiniz buraaya yada zamaninda rizeyi dusurdugunuz icin oyunculari belese mi verdiler :)
    Cevapla
  • Huhu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Sen baskan fb sampiyon
    Cevapla
  • Mehmet Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımın Trabzon Spor gibi iki veya üç tane koşan forvette oyuncusuna ihtiyacı var. Tek bildiğiniz Sol açık ve sağ açık yani aynı tas aynı hamam. Toplayın yine işe yaramaz elde kalmış alemin kör topalları, verin dünyanın parasını yetmez birde göndermek için para verin, yada başka takımlara bedava verin... hep aynı kabus aynı terane... Ya Allah aşkına biz ta Van'dan eksilikleri görüyoruz siz İstanbul'da sahada göremiyor musunuz. Bu takım da forvet oyuncusu yok. Bu takıma dünyanın borcunu takiyorsunuz , ortada hiç bir şey yok. 7 yıldır bir tane başarı yok yok. Anlaşıldı yönetim sabit fikirli , hiç bir şey değişmeyecek.... mutlaka kongre ve yeni yönetim gelmeli artık yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle