Fenerbahçe'de Max Meyer kararı!

Fenerbahçe'de Mergim Berisha ile birlikte transfer edilen Max Meyer, bir türlü bekleneni veremedi. Alman orta saha ile yollar ayrılacak.

Fenerbahçe'de Max Meyer kararı!
Fenerbahçe'de Max Meyer kararı!
GİRİŞ 24.12.2021 11:17 GÜNCELLEME 25.12.2021 00:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alman orta saha, aynı menacerlik şirketinin oyuncusu olan Mergim Berisha ile birlikte transfer edilmişti. Ancak Meyer, Antwerp deplasmanı dışında bir türlü bekleneni veremedi.

Pereira, her şeye rağmen 26 yaşındaki oyuncuyu kadroya alıp, zaman zaman şans veriyordu. Ancak Portekizli hoca, Fenerbahçe ’deki son maçı olan Beşiktaş derbisinde Meyer’i tribüne yolladı.

Son olarak Zeki Murat Göle de Karagümrük maçının kadrosunda kendisine yer vermedi. Üzeri çizilen Alman oyuncudan kulüp bulması istendi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 7
  • H.7pınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Altınordu modeli lazım şampiyonluk zaten yok bari gençler kazanmalı
    Cevapla
  • Eyüp66 2 yıl önce Şikayet Et
    Eliniz değmişken,bir tane yabancı bırakmayın,futbolcu diye elinden tutup getirdiklerinizi birer çuval tazminat !! larını ödeyerek gönderin.Kendi çocuklarımıza yönelin.
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    meyer rossi berisha olabildiğince yeteneksiz futbolcular. bunların yanı sıra sosa, novak ve gustavodanda derhal kurtulmaları lazım.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    cok doğru bir yorum katılıyorum
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçede kulüp bulması gereken çok oyuncu var. Karakter koymayan tüm futbolcularla yollar ayrılıp alt yapı gençleri yanına 3-4 deneyimli iyi yabancı koy devam et 1 yıl sonra en az 2-3 yıl kupalara ambargo koyarsınız
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzeri çizilecek tek kişi bana göre Ali Koç tur.
    Cevapla
  • şaban bey 2 yıl önce Şikayet Et
    evet yorumun kralı derhal fenerin ali koç ve sülalesinden onun fenerbahceliğinden kurtulmak ve feneri kurtarmak gerek fener onun çiftliği değildir bu kadar kötü başkan gelmemiştir daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle