Ali Koç Pereira'yı sildi! 1 numaralı aday: Bilic

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın biletini kesti. Sarı-lacivertli kulübün hedefinde ise Slaven Bilic var.

Ali Koç Pereira'yı sildi! 1 numaralı aday: Bilic
Ali Koç Pereira'yı sildi! 1 numaralı aday: Bilic
GİRİŞ 15.12.2021 09:53 GÜNCELLEME 15.12.2021 09:53
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Lider Trabzonspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini Antalya deplasmanında aldı. Fenerbahçe’ye, farkı 9 puana indirme şansı doğdu. Ancak Gaziantep deplasmanında işler istendiği gibi gitmedi. Sarı-Lacivertliler sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrılarak büyük bir fırsatı tepti. Vitor Pereira, zaten az olan kredisini tüketti.

Başkan Ali Koç, yönetimin aksi yöndeki görüşüne rağmen Portekizli’ye destek çıkmış ve ‘Yola devam’ kararı almıştı. Ancak 53 yaşındaki teknik adam artık başkanın desteğini de kaybetti.

4 maçlık periyot Fenerbahçe Yönetimi, bu hafta yapılacak toplantıda Vitor Pereira’nın durumunu masaya yatıracak. Normalde bu görüşmeden ayrılık kararı çıkması kesin gibi. Ancak Sarı-Lacivertliler’i büyük bir çıkmaz bekliyor.

1 NUMARALI ADAY SLAVEN BİLİC!

Yönetimin yeni hoca için 1 numaralı adayı Slaven Bilic. Ancak Hırvat teknik adam, 3 Ocak’a kadar Beijing Guoan’dan ayrılamıyor. Pereira’nın gönderilmesi halinde, ligde Beşiktaş derbisi ile Karagümrük (d) ve Yeni Malatya maçları ile kupada Afjet Afyon karşılaşmasında takımın başında teknik adam olmayacak. Anlaşma sağlanması halinde Bilic, en erken 10 Ocak’taki Adana Demir mücadelesinde kulübedeki yerini alabilecek.

2 SENARYO VAR!

İki senaryo var İşte bu durum, büyük bir kararsızlık yaratıyor. Yönetimin önünde iki seçenek var. İlki, her şeye rağmen seneyi Vitor Pereira ile tamamlamak ve kupadaki Afjet Afyon maçından sonra yolları ayırmak. Diğeri ise Pereira’yı bir an önce göndermek ve Bilic gelene kadar takımı yeniden Tahir Karapınar’a emanet etmek. Yönetim kurulu toplantısının ardından Ali Koç son kararı verecek.

YORUMLAR 65
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bence ali koç pereira silecek gibi duruyor bu sefer bu adamın tazmitanı ali koç servetinin üstüne cıkar
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç Pereira yı göndermekle doğru karar verir lakin yinede eksik karar olur. Bence en doğrusu kendisi ve iş bilmez ekibininde hiç vakit kaybetmeden FB için gitmelidir.
    Cevapla
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın 1 numaralı hocası gelse ne farkedecek. Bu yönetim gitmeli .Bu işi bilen biri gelmeli Saadettin Saran veya Hamdi Akın gibi birileri.
    Cevapla
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç teknik heyet hangi oyuncuyu istiyor ise aldı, Pereria da iyi bir teknik direktör yaptıkları ortada ve son maçta da bireysel hatalardan Antep güzel goller attı. Burada Pereria ve Yönetimin bence suçu yok...
    Cevapla
  • Bekâ esintisi. 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten getirilmesi hata idi. Artık daha fazla yokuşa sürmeden bu işi sonlandırmak gerekir. Takımın başında olduğunda takım yense de yenmese de insanlar sinir harbi yaşıyor. Takımın başında olmazsa insanlar bu kadar sinir yaşamaz. Bu kadar oluyor der geçerler diye düşünce mi ifade etmiş olayım. Saygılar sunuyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle