Emre Belözoğlu 15. sıradan geldi, Fenerbahçe'yi geçti!

Fenerbahçe'de sezon başı takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, yerine getirilen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'ya büyük fark attı.

Emre Belözoğlu 15. sıradan geldi, Fenerbahçe'yi geçti!
Emre Belözoğlu 15. sıradan geldi, Fenerbahçe'yi geçti!
GİRİŞ 14.12.2021 09:38 GÜNCELLEME 14.12.2021 19:29
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-2 mağlup oldu ve 4 maçlık yenilmezlik serisini sona erdi.

Lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada avantajı kullanamayan sarı-lacivertlilerde hedefte bir kez daha Vitor Pereira var.

PEREIRA BİR KEZ DAHA ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Sezon başından bu yana bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan ve zirve yarışında Trabzonspor'un 12 puan gerisinde yer alan sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira eleştirilerin hedefi olurken gündeme bir kez daha geçtiğimiz sezonu tamamlayan Emre Belözoğlu geldi.

ŞAMPİYONLUK TEK MAÇLA KAÇTI

Geçtiğimiz sezon Erol Bulut'un görevine son verilmesinin ardından sarı-lacivertli takımın başına geçen ve görev yaptığı 10 maçta tek yenilgi alıp şampiyonluğu 1 maçla kaybeden Belözoğlu'yla yola devam edilmemiş ve Ali Koç yönetimi tercihini Vitor Pereira'dan yana kullanmıştı.

BAŞAKŞEHİR'E SEVİYE ATLATTI

Aykut Kocaman'ın ardından Medipol Başakşehir'in başına geçen Belözoğlu, gösterdiği performansla takımına adeta seviye atlattı. Fenerbahçe'de sezon başı takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, Vitor Pereira'ya büyük fark attı. Göreve geldiğinde takımı 15. sıradan alan Belözoğlu, o dönem lig ikincisi olan Fenerbahçe'yi 8 hafta içinde puan tablosunda geride bıraktı.

Ligde takımımın başında 8 maça çıkan Belözoğlu, 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 22 puan topladı.

YORUMLAR 23
  • feculiuı 2 yıl önce Şikayet Et
    fb nin başına emre geçsin başakşehirin başına volkan geçsin terim fedarasyon başkanı olsun burak elmas mhk başkanı olsun şenol güneş cumhurbaşkanı olsun sergen jokey kulübü başkanı olsun arda tutan barcolenayı satın alsın.. neyse boşverin siz ya :D
    Cevapla
  • Ali han 2 yıl önce Şikayet Et
    hayat sana güzel
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun inşallah daha başarılı zamanlarda milli takım basinada gelir inşallah!
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç efendi Emre'nin başarılı olacağını öngördüğü için gönderdi vizyon budur
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce devam etmeli hocasiyl iyi hoca sistemi oturuyor devM vitor sen bir numarasin
    Cevapla
  • sülümen 2 yıl önce Şikayet Et
    10 maçta hemde son 10 haftada en kızgın zamanda 1 mağlubiyet alırken yerine getireceğin kişiden ne bekledin malali.10 maçta 11 galibiyetmi.Ama bu takımda işi siyasete karıştıran taraftar oldukça ne bu yönetim gider nede fenerde bu dertler biter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle