Lazio, Vedat Muriç'le yollarını ayırıyor! Fenerbahçe devrede

Lazio'da beklentileri karşılamayan Kosovalı golcü Vedat Muriç'le yollar ayrılıyor. Muriç'in Fenerbahçe'ye yakın olduğu ileri sürüldü.

Lazio, Vedat Muriç'le yollarını ayırıyor! Fenerbahçe devrede
Lazio, Vedat Muriç'le yollarını ayırıyor! Fenerbahçe devrede
GİRİŞ 26.11.2021 13:40 GÜNCELLEME 26.11.2021 13:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin ocak ayındaki transfer önceliği forvet hattını güçlendirmek. Son vuruşlardaki sıkıntıyı yeni bir golcüyle çözmek isteyen yönetim ve teknik ekip, Vedat Muriç konusunda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyordu. Lazio, geçen sezon 20 milyon Euro'ya yakın bonservis ödediği Kosovalı oyuncudan hemen vazgeçmek istemedi. Sezon başında Muriç takımda tutulurken, Caicedo ile yollar ayrıldı.

Ancak İtalyan basınında geçen hafta yer alan haberlerde, Muriç'in gözden çıkartıldığı, yerine bir oyuncu alınınca gitmesine izin verileceği kaydedilmişti. Lazio’nun, bu sezon Bodo/Glimt'teki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Erik Botheim'in transferi için 21 yaşındaki forvet ve kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Tek pürüz opsiyonda

İtalyan basını, bu gelişmenin ardından artık Muriç'in kiralık olarak Fenerbahçe'ye dönebileceğini yazdı. Lazio, kiralık sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu bulunmasını istiyor. Yönetim, Avrupa'dan talipleri bulunan Min-jae Kim, Attila Szalai ve Altay Bayındır'dan birini yüksek bir bedelle satarsa, Muriç'in bonservisini almak istiyor. Ancak satış yapılmazsa, Kosovalı'nın maliyetini karşılamak çok zor olacak. Sarı- Lacivertliler bu nedenle opsiyonun zorunlu olmaması için bastırıyor.

YORUMLAR 6
  • Malazgirt...71 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de afranızdan tafranızdan yanınıza varılmıyor ; Avrupa'da kadroya bile giremiyorsunuz.....
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’nin aradığı golcü muriç değil, yine bir hata yapmısınlar
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim ve slazai hatiç herkes satılabilir. Bu adamları bulama kadar kimleri çektik yıllarca. Vedatı çakmışsın alkışladık. Geti almak ne demek
    Cevapla
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Murigi den fener para kazandı tamam. Öyle özellikli bir forvet değil. fenerin futbolcusu olamaz. asla alınmasın. Bir yıl daha çöpe gider.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce çöpü sevmeye başladı
    Cevapla
  • rido 2 yıl önce Şikayet Et
    hergün ayrılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle