Dünya devi Szalai'nin peşinde! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, dünya devlerini peşine taktı. Szalai'nin menajeri Chelsea ile transfer görüşmelerine başladı.

Dünya devi Szalai'nin peşinde! Görüşmeler başladı
Dünya devi Szalai'nin peşinde! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 25.11.2021 15:10 GÜNCELLEME 25.11.2021 15:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Attila Szalai performansıyla büyülemeye devam ediyor.

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Attila Szalai için transfer girişimleri hız kazandı. İngiliz basını flaş bir iddiayı gündeme taşıdı.

'CHELSEA GİRİŞİMLERE BAŞLADI' 

Football Insider'da yer alan özel habere göre Chelsea, Ocak ayında Attila Szalai'yi transfer etmek için resmi girişimlere başladı. Londra ekibinin Macar stoperin transferi için ROGON temsilcileriyle bir araya geldiği iddia edildi.

'MENAJERLERİ, STAMFORD BRIDGE'A GELDİ' 

Chelsea'ye yakın kaynaklardan Footbal Insider'a verilen özel bilgilere göre Attila Szalai'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi olan ROGON'dan bazı temsilcilerin transfer görüşmelerini yapmak için Stamford Bridge Stadı'na gittiği öğrenildi.

RESMİYET KAZANABİLİR 

Chelsea ve Szalai'nin menajerleri arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı, Fenerbahçe ile yapılacak görüşmelere göre transferin resmiyet kazanabileceği aktarıldı.

FENERBAHÇE EN AZ 20 MİLYON EURO İSTİYOR 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Attila Szalai için en az 20 milyon Euroluk bir teklifin gelmesi halinde transfere izin verebileceğini açıklamıştı. Football Insider'da yer alan özel haberde Szalai için herhangi bir bonservis bedeli belirtilmedi.

ATLETICO MADRID DE PEŞİNDE 

Transfermarkt verilerine göre Attila Szalai'nin piyasa değeri 11 milyon Euro. Macar stoperle Atletico Madrid ve bazı İtalyan takımlarının da yakından ilgilendiği belirtiliyor.

YORUMLAR 18
  • ..... 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet kjaerin yerini 6 yok sonra doldurduk artık bunun yerini 10 sene sonra falan doldururuz herhalde alıştık fener bak işine siz bu taraftarı hak etmiyorsunuz
    Cevapla
  • Fenerbahçe li 2 yıl önce Şikayet Et
    25 milyon euroya ch gitti büyük kar elde etti fenerbahçe
    Cevapla
  • Ali Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem bu kadar başarılı fener niye sürünüyor.
    Cevapla
  • Ttttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Sürünüyor mu.Nasıl???? Daha 4 gün önce ezeli rakibi kıymetli bir takımımızı yenmedi mi.????????
    Cevapla
  • Erhan Uzun 2 yıl önce Şikayet Et
    futbol takım oyunu
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    ha bi doğru transfer yaptiniz fb başarıya doydu şimdi gitme zamanimi geldi gönderin gitsin sonrada onun boşluğunu dolduramayin ne akıl var ya
    Cevapla
  • Dogru Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben 3- 4 hafta önce yazdım 23 milyona Chelsea gidecek diye niye inanmıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle