Mert Hakan Yandaş'tan derbi yorumu!

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi öncesi yaptığı açıklamada, "Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Mert Hakan Yandaş'tan derbi yorumu!
Mert Hakan Yandaş'tan derbi yorumu!
GİRİŞ 18.11.2021 12:51 GÜNCELLEME 18.11.2021 23:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Süper Lig'in 13. haftasında oynayacakları Galatasaray derbisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Mert Hakan Yandaş'ın açıklamaları;

"Türkiye'nin en önemli maçlarından biri"

"Türkiye'nin en önemli, en büyük maçlarından birine çıkacağız. Bütün hafta boyunca çok iyi çalıştık. Maçı ilk günden beri yaşıyoruz. İnşallah pazar günü bizim için güzel bir gün olur ve mutlu olarak evimize döneriz."

"Kazanmaktan başka çaremiz yok"

"Önümüzde Fenerbahçe camiasının ve Türkiye'nin en büyük maçlarından biri var. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bütün odağımız bu yönde, geçmişi unuttuk diyebilirim. Kaybedilmiş bir şey yok. Herkes çok kötü şeyler yazıyor ama lig daha uzun bir maraton."

"Kırılgan bir dönem yaşadık"

"Kırılgan bir dönem yaşadık. UEFA maçında onu attığımızı düşünüyorduk, sonrasında şanssız bir Kayseri maçı oynadık. 4 topumuz direkten döndü, penaltı kaçırdık ama bunlar futbolun içinde var, bahanelere sığınmamak gerekiyor."

"Gol çok önemli, futbolun meyvesi"

"Geçen sene son 10 haftada sekiz puanı kapattık. İnandığımız sürece yapamayacağımız bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gol çok önemli, futbolun meyvesi, hepimiz çok isteriz ama takımın kazanması daha önemli. İnşallah kazanırız da golü kim atarsa atsın..."

"İyi sonuçlar almalıyız"

"Bunu içeride bizim halletmemiz lazım. Tabii ki taraftarımız sinirlenip, üzülüp bize sitem edebilir ama dediğim gibi, olumlu eleştirileri alıp, birlikte kalıp, iyi sonuçlar almalıyız."

"Kulübün büyüklüğünden, baskılar ve algılar daha fazla"

"Biz zaten işin iyi ya da kötü gittiğinin farkındayız ama bu kadar abartılacak bir şey yok, bu Fenerbahçe'nin üstüne daha çok yapılıyor. Bunu daha öncesinde de söylemiştim. Kulübümüzün büyüklüğünden, üstüne gelen baskılar ve algılar daha fazla."

"Biz taraftarı yanımızda hissedeceğiz"

"Biz taraftarı her zaman yanımızda hissedeceğiz. Hep birlikteyiz. Takım olarak odaklandığımız tek şey, kazanıp onları mutlu etmek. Kazanmak istiyoruz."

YORUMLAR 5
  • Fb1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Laf var icraat yok..klasik..
    Cevapla
  • SITKI 2 yıl önce Şikayet Et
    başarılı oyuncu derken!
    Cevapla
  • Hikmet KOÇER 2 yıl önce Şikayet Et
    Fark yemeyin çok gülerim Hakan efendi. Gelene gidene yeniliyoruz bizi mi yenecekseniz,
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    En son böyle kibirli ve çok bilmiş halde konuştuğunuzda 6 (altı) yemiştiniz... Hatırlatalım...
    Cevapla
  • msy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sistemle bu hoca ile bu ruhsuzlukla galatasarayı yenin bende anırırım
    Cevapla