Fenerbahçe'de Berke'ye çifte motivasyon

Genç file bekçisi, ilk derbi heyecanını 52 bin rakip taraftarın önünde yaşayacak. Altay Bayındır ve Vitor Pereira, özel konuşmalarla genç file bekçisini zorlu maça hazırlıyor.

Fenerbahçe'de Berke'ye çifte motivasyon
Fenerbahçe'de Berke'ye çifte motivasyon
GİRİŞ 17.11.2021 17:53 GÜNCELLEME 17.11.2021 17:53

Berke Özer, Altay Bayındır’ın omzundan yaşadığı sakatlık ve geçirdiği operasyonun ardından kaleyi devraldı. Bu sezon Alanyaspor , Antwerp ve Kayserispor maçlarında görev yapan 21 yaşındaki kaleci, pazar günü kariyerinde en önemli heyecanlardan birini yaşayacak. Berke, ilk derbisine Galatasaray karşısında, hem de 52 bin taraftarın önünde çıkacak. Bu kritik mücadele öncesinde başarılı file bekçisine en büyük destek Altay’dan geldi. Milli kaleci, Berke ile sürekli özel görüşmeler yapıp, kendi tecrübelerini anlatıyor. Vitor Pereira da öğrencisiyle yakından ilgileniyor.

‘Sana güveniyorum’

Portekizli teknik adam, Berke ile yaptığı konuşmada, “Ne kadar kaliteli bir kaleci olduğunu biliyorum. Sana ve yeteneklerine güvendiğim için transfer döneminde başka bir kaleci istemedim. Derbide sakin kalıp, motive olduğunca bu yeteneklerini kolayca sergileyeceğinden ve alacağımız zaferde önemli bir pay sahibi olacağına kuşkum yok” ifadelerini kullandı. Kendisine güveni yüksek olan Berke, kariyerinde unutulmayacak bir an olacak bu dev maçı sabırsızlıkla bekliyor.