Fenerbahçe'den Adnan Januzaj'a kanca!

Fenerbahçe'nin hedefinde İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad forması giyen sağ kanat oyuncusu Adnan Januzaj var.

Fenerbahçe'den Adnan Januzaj'a kanca!
Fenerbahçe'den Adnan Januzaj'a kanca!
GİRİŞ 09.10.2021 18:57 GÜNCELLEME 09.10.2021 18:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ocak ayında kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirmek istiyor. Sarı-lacivertlilerin hedefinde 26 yaşındaki Belçikalı yıldız Adnan Januzaj var.

Kanarya'nın bu transferde önemli bir rakibi var. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın da Adnan Januzaj'ı kadrosuna katmayı çok istediği öğrenildi.

TATMİN EDİCİ MAAŞ VERİLECEK 

Fenerbahçe sözleşmesi Haziran ayında sona erecek yıldız oyuncu için limitlerini zorlamayı ve yarışta bir adım öne geçmeyi planlıyor. Belçikalı yıldıza iyi bir sözleşme teklif edilecek.

TOP TEKNİĞİ ÜST DÜZEYDE 

26 yaşında ve 1.86 boyunda olan Adnan Januzaj sağ ve sol kanatlarda oynayabiliyor. 13 kez Belçika Milli Takım forması da giyen Januzay kanat oyuncusunu olmasına karşın top tekniği üst düzeyde.

SIRADAN BİR KANAT DEĞİL 

Çabukluğu ve kolay adam eksiltme özelliği olan Adnan Januzaj bir kanat oyuncusu olmasına karşın yüksek top tekniğine sahip. Bu yüzden gerektiğinde 10 numaralı mevkide de forma giyebiliyor.

10 MAÇTA 2 GOL 

Manchester United altyapısından yetişen Adnan Januzaj, Sociedad dışında Borussia Dortmund ve Sunderland formaları da giydi. Bu sezon Real Sociedad formasıyla 10 maça çıkan Adnan Januzaj 1 gol atarken 1 de asiste imza attı. Belçikalı yıldız kanat oyuncusu 13 kez milli formayı giyerken 1 de gol katkısı sağladı.

YORUMLAR 2
  • Harbiii 2 yıl önce Şikayet Et
    10 tane kanat oyuncun var 1 tane adam gibi santrofor yok hala kanat oyuncusu alacakmış, koleksiyon mu Yapıyorlar nedir.
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Verimsiz yetersiz.. moses dan daha üst düzey değil..
    Cevapla