Fenerbahçe Berisha ve Meyer'i duyurdu!

Fenerbahçe, Salzburg'da forma giyen forvet Mergim Berisha'yı ve Alman orta saha oyuncusu Max Meyer'i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

GİRİŞ 02.09.2021 20:06 GÜNCELLEME 02.09.2021 20:22
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Transferin son günlerinde atağa kalktan Fenerbahçe , forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı Lacivertli ekip, Red Bull Salzburg'un 23 yaşındaki golcüsü Mergim Berisha'yı kadrosuna kattı. Transferi resmen duyuran Kanarya, Alman forvetin adını UEFA Avrupa Ligi listesine yazabilecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Avusturya’nın Red Bull Salzburg takımından Alman forvet Mergim Berisha’yı bonservisiyle 4 yıllığına renklerine bağladı. Berisha’ya sarı-lacivert çubuklumuzla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe’ye hoş geldin Mergim Berisha!" ifadelerine yer verdi.

Salzburg'da geçen sezon 42 maça çıkan Mergim Berisha, 22 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Berisha, Şampiyonlar Ligi gruplarında 6 maçta 4 gol atarak dikkat çeken bir performans sergiledi.

Max Meyer'le 2 yıllık imza!

Fenerbahçe, Alman orta saha oyuncusu Max Meyer’i 2 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Alman orta saha oyuncusu Max Meyer’i 2 yıllığına renklerine bağladı. Kendisine çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe’ye hoş geldin Max!" denildi.

Alman ekibi Köln'le sözleşmesi sona eren Max Meyer, geçen sezon Bundesliga'da 10 maçta görev aldı. Alman oyuncu, gol ve asist üretemedi.

YORUMLAR 80
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları boş konuşuyor. Fenere gelmeden A. Szalai yi kim tanıyordu. Şimdi kaç külüp peşinde.
    Cevapla
  • German 50 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takim da oyuncum yok diye zirla sonra
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya illaki transfer yapmak zorumdamısınız yapacaksanız adam gibi birisini alın yazıktır yeter artık
    Cevapla
  • Tıraş 2 yıl önce Şikayet Et
    Meyeri geç, digeri uyu topçu.
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe her sezon takımı yeniden kuruyor. Durmadan transfer yapmak marifet ise eğer 8 yıldan beri şampiyonluğu kimseye vermemen lazımdı. Bu sezon iki tane genç altyapıdan sahaya sürdüler aldıklarından hangisinden kötü Bu gençler. Şimdi yedeğe çekecek o gençleri onlarda Ömer Faruk gibi başının çaresine bakacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle