Burak Kapacak resmen Fenerbahçe'de!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Bursaspor forması giyen 21 yaşındaki Burak Kapacak'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Burak Kapacak resmen Fenerbahçe'de!
Burak Kapacak resmen Fenerbahçe'de!
GİRİŞ 06.08.2021 19:22 GÜNCELLEME 06.08.2021 19:22
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor'dan Burak Kapacak ile anlaşma sağlandığını ve sağlık kontrollerinin ardından resmi imzaların atılacağını duyurdu.

Fenerbahçe'de yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçemiz, Bursaspor Kulübü’nde forma giyen Burak Kapacak ve Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Ümit Milli Takım'ın da formasını giyen Burak Kapacak, geçen sezon TFF 1. Lig'de 31 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR 54
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazik bu cocuga.belki hakederse pareria oynatir.ama genc topcular avrupaya gidip profesyonel altyapi almalari lazi.m
    Cevapla
  • Cann 2 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor Fenerbahçenin yedek takımı gibi bir topçu parlasın fener rahatça alıyor diğer takımlarin alabilmesi için büyük paralar ödemesi lazım bunlar olabilir ama fener topçu öğütme makinası gibi yazık oluyor gelen topçulara
    Cevapla
  • Polmurat 2 yıl önce Şikayet Et
    7 gol 7 asist ile bursayı geçen sezon Ali zakman ile ayakta tutan adam... İyi transfer, yabancı kararı sonrası çok isabetli bir transfer... 21 yaşında henüz genç, hırslı...Verilecek şansı iyi kullanırsa gökhan gönül gibi olabilir...
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Burak kapacak kiralık bir yerlere gitmeye hazır ol!
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    önce kendi alt yapından çıkardığın gençleri değerlenidir yazık değilmi bu çocuğa aldınız oynatmayacaksınız ve harcanıp gidecek. bak ömer faruk beyazı elinde tutamadın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle