Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması!

Divan kurulunda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak Boupendza ve Muriqi transferlerine değindi.

Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması!
Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması!
GİRİŞ 31.07.2021 16:12 GÜNCELLEME 31.07.2021 16:13
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulüple adı anılan Boupendza ve Muriqi konusuna da değinen Ali Koç, "Biz Boupendza ile hiç görüşmedik." ifadelerini kullandı.

"250 bin ağaç dikme sözü veriyorum"

"Son 2-3 gündür canımız çok sıkkın. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir durumla karşı karşıyayız. Tüm canlıların hayatı kötü etkileniyor. Yüreğimiz, gördüklerimizi kaldırmıyor. Fenerbahçe olarak 250 bin ağaç dikme sözünü sizlerin huzurunda vermek istiyorum."

"Önümüze çıkan her engelle mücadele etmeye devam etmeliyiz"

"Tüm negatif şartlara rağmen seçime yoğun bir katılım oldu. Fenerbahçe için verdiğimiz mücadeleyi gören, dışarıda ve içeride nelerle mücadele ettiğimizi daha iyi anlayan her üyemize, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürü borç bilirim. Bu kulübü seven, bu kulüp için kalbi atan herkesle beraber yeniden bir yola çıkıyoruz. Bu yolda önümüze çıkan her engelle mücadele etmeye devam etmeliyiz. Özellikle futbolda bu durum devam edecektir."

"Pereira kararından dolayı içim rahat"

"Futbolda tanıdık bir ismi göreve getirdik. Bu karardan dolayı içim rahat. Bir kesim, sürekli bizi eleştiriyorlar. 'Bielsa'yı getirecekti.' deniyor. İnanın onu getirsek, 'Bu, hayatında kupa kazanamamış.' derlerdi. Hocamız, kadroyu incelemek ve kimlerin gideceğini belirlemek istedi. Sahada her şeyini veren, terinin son damlasına kadar savaşan, hem sportif hem de özel hayatında sorumluluklarını bilerek yaşayan bir takım olmak zorundayız. Hocamız, takımdan ayrılmasını istediği oyuncuları aşağı yukarı belirledi. Transferdeki sessizliğimiz sizi ürkütmesin. Bunlar bilinçli adımlar."

"Boupendza ile hiç görüşmedik"

"Taraftarlarımız rahat olmasını rica ediyorum. Bir sürü isim telafuz ediliyor. Mesela Boupendza. Biz Boupendza ile hiç görüşmedik ama zannedersiniz yarın gelecek. Vedat Muriqi iki gün tatile geliyor, 'Fenerbahçe'ye transfere geldi.' deniyor. Yok. Bizden bir şey çıkana kadar hiçbir şeye inanmayın."

"Bizim pusulamız belli, bu sene şampiyon olacağız"

"Biz bir spor kulübüyüz ama bu senenin asıl odağı futbolda olacak. Camia olarak futbolda şampiyonluğu ve kutlamaları çok özledik. Futbol takımızdaki her bir birey, bu sorumluluk bilincinde görevini yapacaktır. Bu sene, Türkiye'de futbolun rengini sarı-laciverte boyamak durumundayız. Zaman zaman düşeceğiz ama kötü maçlardan sonra öyle bir ortam yaratılıyor ki... Sizden özellikle ricam, en düşük anlarımızda size ihtiyacımız var. Bizim pusulamız belli, bu sene şampiyon olacağız. "

"Nihat Özdemir'in bu anlamda duruşu şaşkınlık ve endişe vericidir"

"Yayıncıyla yaşanan sorunlar, yabancı kuralı.... Bu konuları, forma rengi gözetmeksizin çözmek için mücadele verirken TFF'nin ve sayın Nihat Özdemir'in bu anlamda duruşu şaşkınlık ve endişe vericidir. Sayın Özdemir, bu konu Ali Koç'un özel bir konusu değildir. Lütfen daha önce pek çok kez yaptığınız gibi konuyu kişiselleştirmeyin. Artık gerçekleri görün. Tekerleği yeniden icat etmenize gerek yok. Kulak verin."

"Biz Fenerbahçe olarak iş birliğine hazırız ama bu garip tutumunuz değiştirmedikçe sizlerle her ortamda kapışmaya hazırız."

"Artık tahammülümüz yok"

"Fenerbahçe'nin hakkının yenmesine, tertemiz mücadelemizin sekteye uğratılmaması için elimizdeki bütün gücü kullanacağımızı buradan ifade etmek istiyoruz. Tüm dikkatimiz üstünüzde. Ona göre hareket edin, kulak verin. Artık tahammülümüz yok. Gaziantep'i yendiğimiz maçta onların golü Szalai'ye yapılan faul nedeniyle verilmedi. Bence faul değildi ama kalan maçlarda maçı etkileyen tüm pozisyonlar aleyhimize gelişti."

"İyiye iyi, yanlışa yanlış diyebilmeliyiz. TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı stat kuralları son derece isabetli bir kural. Onları buradan tebrik etmek istiyorum."

"Sadece aşı olanları maça alalım"

"Bir öneri yapmak istiyorum. Bence stat kapasitelerini %50'den %100'e artıralım ve sadece aşı olanları maça alalım."

YORUMLAR 16
  • ÖZCAN 58 2 yıl önce Şikayet Et
    biz masal dinleyecek yaşı çoktan geçtik ali bey.
    Cevapla
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı fb taraftarı var kendilerine nekadar yazık olmuş demekten düşünmekten geçemiyorum herkes birşey biliyor kendine göre işte şunu alın yok şöyle bunu alın yok böyle olur taraftar takım Kurmaya çalışıyor türkiyede avrupada rezilliğimiz bitmez ne kafalar var bu ülkede sadece Susun yeterli
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali kamu bankalarından kredi alma - Ali tüyü bitmemiş yetimin hakkını yeme - Ali kendi bankandan al kredini - Seni bulurum ali
    Cevapla
  • Enver Yalcin 2 yıl önce Şikayet Et
    Al sana bir küreselci,aşıcı daha
    Cevapla
  • Selçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    FB nin ocağına incir ağacı diktin zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle