Vitor Pereira'dan, Szalai'nin satışına izin yok!

Attila Szalai, EURO 2020'deki formuyla da çıtayı iyice yükseltmişti. Macar savunmacının satışından iyi bir gelir hedefleyen sarı-lacivertli kulübe, Vitor Pereira'dan uyarı geldi.

Vitor Pereira'dan, Szalai'nin satışına izin yok!
Vitor Pereira'dan, Szalai'nin satışına izin yok!
GİRİŞ 12.07.2021 21:11 GÜNCELLEME 12.07.2021 21:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin genç savunmacısı Attila Szalai, EURO 2020'de Macaristan formasıyla gösterdiği performansla dev kulüplerin dikkatini çekti. 25 milyon düzeyinde bir teklif gelmesi halinde Szalai'yi satmayı düşünen sarı-lacivertli kulübe, Vitor Pereira'dan veto geldi. Portekizli hoca, "Yola şampiyonluk hedefiyle çıkıyoruz. Szalai de en iyi oyuncularımızdan biri. Bu yolda en büyük katkı alacağımız isimlerin başında gelecek" diyerek gelecek teklif her ne olursa olsun futbolcunun satılmamasını istedi.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Geçen sezon gösterdiği performansla herkesin takdirini toplayan Attila Szalai, EURO 2020'deki formuyla da çıtayı iyice yükseltmişti. Macar savunmacının satışından iyi bir gelir hedefleyen sarı-lacivertli kulübe, Vitor Pereira'dan uyarı geldi.

"BU SEZON SZALAI'NİN BİZİMLE KALMASI GEREKİYOR"

Portekizli teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede, "Yola şampiyonluk hedefiyle çıkıyoruz. Szalai de en iyi oyuncularımızdan biri. Bu yolda en büyük katkı alacağımız isimlerin başında gelecek. Şampiyonluk hedefi için Szalai bana lazım." dedi. Pereira, "Kulübün menfaatleri tabii ki önemli ancak bana göre teklif ne kadar iyi olursa olsun, bu sezon Szalai'nin bizimle kalması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Aress 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede satılma sın
    Cevapla
  • Xyzc 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir teklif gelirse satilmali. Novak sol stoper olarak kullanılabilir. Yabancılara yapılan ballı sozlesmeleri nasılsa iptal edemiyorsunuz bari degerlendirin.
    Cevapla
  • 5 hilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık Balkan ülkelerine girip transfer yapmamız lazım. Karakterli coğrafyamızda uygun insanlar. Konsantrasyon yeme içme kültür sorunu yaşamayacak genç ve başarıya aç oyuncu transferleri lazım. Tabiki aile hayatına önem vermeleri en önemlisi.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ali koçu satın.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Attila gibi ucuz ama görev adamı ve gelecek vaat eden birkaç transfer yapın..
    Cevapla