Fenerbahçe'de 3 isimle yollar ayrılacak!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, Lemos ve Diego Perotti ile yollarını ayıracak.

Fenerbahçe'de 3 isimle yollar ayrılacak!
Fenerbahçe'de 3 isimle yollar ayrılacak!
GİRİŞ 10.07.2021 10:33 GÜNCELLEME 10.07.2021 10:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yeni sezonun hazırlıkları başladı. Sarı lacivertlilerde Vitor Pereria 5 yıl aranın ardından yeniden takımın başına geldi ve ilk antrenmanına çıktı.

Takımın kadrosunun oldukça kaliteli olduğunu ifade eden Pereria, kendi oyun sistemine uyum sağlayacak 2-3 futbolcunun transferi ile şampiyonluk yaşayabileceklerini başkan Ali Koç'a iletti.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN SÖZLEŞMESİ UZATILMADI!
 
Sarı-lacivertli takımda transferlerin yanı sıra ayrılıkların da yaşanması bekleniyor. Geçtiğimiz sezonun başında yeniden sarı lacivertlilere dönen ve kaptanlık pazubandını takan Gökhan Gönül, beklenen performansın oldukça uzağında kalmıştı. Sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki futbolcu ile yeni sözleşme imzalanması düşünülmüyor.

PEROTTI KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR 

Öte yandan Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı esmeye devam edecek. Yeni yabancı kuralını göz önünde bulunduran yönetim Diego Perotti ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

SAKATLIĞI PEŞİNİ BIRAKMADI
 

Arjantinli futbolcu geçtiğimiz sezon Süper Lig'de sadece 4 maça çıkabilmişti. 32 yaşındaki futbolcu bu maçlarda etkili bir performans sergileyip 3 gol atsa da sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bıraktı.

 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu ile bedelsiz olarak yolların ayrılması söz konusu. İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan transfer olan oyuncunun da yeniden İtalya'ya dönmek istediği öğrenildi.

İtalyan muhabir Fabrizio Romano, Fenerbahçeli yıldız Perotti'ye Genoa'nın talip olduğu ve ilerleyen günlerde imza atabileceğini aktardı. Yıldız oyuncu da sarı lacivertli kulüpten onay bekliyor.

LEMOS GÖZDEN DÜŞTÜ!

Öte yandan bir başka geçtiğimiz sezon başı transferi Mauricio Lemos ise gözden düştü. Ne Erol Bulut ne de Emre Belözoğlu yönetiminde başarı yakalayamayan Uruguaylı stoper, Steven Caulker'ın da takıma katılmasının ardından ayrılacak isimlerin başına geçti.

Sarı lacivertlilerin kadrosunda Caulker'ın gelmesi ve Zanka'nın da takıma dönmesinin ardından, Serdar Aziz, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Sadık Çiftpınar ve Lemos olmak üzere 7 stoper bulunuyor. Bu isimlerin arasında özellikle yeni yabancı kuralı da düşünülerek Lemos gönderilecek.

YORUMLAR 3
  • Md1983 2 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan gönlün bu takımda yeri yok zaten geçen yıl ortalığı karıştıranlar başında gelir bence
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    adam yaniliyorsun g.gonul fb satmaz günahını alma ha yaş itibariyle sürekliliği olmayan biri
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan gönül denen hain şampiyonluğu sattı.. sivas maçında gördüğü kırmızı akıl alır gibi değil
    Cevapla