Caulker'ın fotoğraflarında dikkat çeken detay

Steven Caulker transferi ile birlikte Puma ile Fenerbahçe logoları ilk defa yan yana gelirken, Fenerbahçe logosunun üzerinde yıldız bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı

Caulker'ın fotoğraflarında dikkat çeken detay
Caulker'ın fotoğraflarında dikkat çeken detay
GİRİŞ 30.06.2021 22:59 GÜNCELLEME 30.06.2021 22:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, İngiliz stoper Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Steven Caulker transferi ile birlikte Puma ile Fenerbahçe logoları ilk defa yan yana gelirken, Fenerbahçe logosunun üzerinde yıldız bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde, 1959 öncesi şampiyonluklara ilişkin yaptıkları başvuru ve yıldız sayısı konusunda açıklamalarda bulunmuştu. Koç, "Bizim derdimiz tarihimiz. Para, pul, yıldız sonra gelir. Zaten bundan sonra yıldız takmayacağız" demişti.

YORUMLAR 7
  • Mulagalı 2 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim fener ve adalet öylemi
    Cevapla
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bak demedi deme ibrahim 59 dan sonra bir çok başkanlar geldi hiç biri talep etmedi hatta 59 öncesi o birincilikleri alan başkanlar hepsi yaşıyorken talep etmediği şampiyonlukĺarı geldi Ali Koç talep etti tabi başarısız olunca eski defterleri açtı onlar şampiyonluk değil küme birinciliği
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray 3. yıldızı taktığı sezon sonrasında Fenerbahçe her yeri yıldız dolu bir forma ile oynamıştı, Galatasaray 4. yıldızı taktı bu kez de 59 öncesi, 8 takımlı küme şampiyonlukları gündeme geldi. Senelerdir 4. yıldız gelmeyince komplekse girdiler, şimdi de toptan kaldırmışlar.
    Cevapla
  • osman duman 2 yıl önce Şikayet Et
    buyuk fb sen bile takip edıyorsun gs haberlerini takip et
    Cevapla
  • Akil 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç vizyonu error vermeye başladı. Aziz başkanı mumla arayacaklar.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıldızsız daha güzel olmuş.. 59 öncesi verilmeyecek Galatasaray lobisi ve siyaset buna izin vermez ama Lefter Can Bartu Baba Hakkı Metin Oktay vs gazozuna oynamadı hatta Milli Takımda boşuna bu futbolculardan kurulmadı kimse boşa algı yapmasın yok mahalli ligdi yok şuydu buydu diye.. varsın artık yıldız olmasın adalet birgün herkese lazım olur elbet..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    En güzeli o İbrahim. Dedemde yıldızsız öldü. Ne oldu yani?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle