Fenerbahçe'den teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe, futbol takımı teknik direktörlüğü konusunda açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den teknik direktör açıklaması
Fenerbahçe'den teknik direktör açıklaması
GİRİŞ 28.06.2021 19:15 GÜNCELLEME 28.06.2021 19:15
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, futbol takımı teknik direktörlüğü konusunda açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol Takımımızın yeni sezon yapılanması kapsamında, Teknik Direktör anlaşmamızı, bu sezonu ve önümüzdeki yılları kapsayacak uzun vadeli bir planlama ile yapacağımızı, daha önce camiamızın bilgisine sunmuştuk. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, önümüzdeki sezon için mutlak şampiyonluk hedefi ile yola çıkarken, camiamızı mutlu edecek sonuçlara imza atacak teknik direktörümüzü kulübümüzün imkanları başta olmak üzere, uzun vadeli futbol aklı, oynatacağı oyun sistemi gibi detayları ile değerlendirmekteyiz. Bu doğrultuda, bugün açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

YORUMLAR 69
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Koç holding 3 yıl daha güvende!
    Cevapla
  • öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    hoca sözleşmesi bir yıl yapılmalıdır. başarısız olursa tazminatsız gider başarılı olursa artı pirimler, bonuslar alır şeklinde olmalıdır. yabancı hocalarla boşuna macera aramaya gerek yok sonucunda maddi ve manevi zarar.emre bölezoğlu ile 1 yıl daha yola devam edilmeli yada okan buruk ile 1 yıl .
    Cevapla
  • battal 2 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkanının ahı daha çok sürecek. bende koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak üzüntü ile belirtmem gerekir se 3 sene daha şampiyonluk hayal. bu yönetimle bu anlayışla çok zor.
    Cevapla
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktöre 4aylik sözleşmeyi kabul ettirememisler galiba ondan aciklayamiyor
    Cevapla
  • fb1453 2 yıl önce Şikayet Et
    ali sen ne yapıyon ! bence başkancılık oynuyon . burası oyun yeri değil ki. fener'de senin oyuncağın değil . niye gitmiyon .gitsene . git yaa git işte .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle