Mesut Özil'den iddialı sözler! 'Yeni sezonda...'

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Arsenal'den ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil, gelecek sezon hakkında iddialı ve umutlu konuştu.

Mesut Özil'den iddialı sözler! 'Yeni sezonda...'
Mesut Özil'den iddialı sözler! 'Yeni sezonda...'
GİRİŞ 23.06.2021 09:40 GÜNCELLEME 23.06.2021 09:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda takımın liderliğine soyunacak ve 10 numaralı formanın yanı sıra kaptanlık pazubandını da koluna takacak olan Mesut Özil, büyük bir heyecanla 1 Temmuz'da başlayacak olan kampı beklediğini söyledi.

Fenerbahçeli taraftarların kendisinden büyük beklentiler içinde olduğunu hatırlatan 32 yaşındaki süperstarın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu:

"Bu sezon Fenerbahçe için çok farklı olacak. 7 yıllık bir özlemi gidermek, Süper Lig şampiyonluk kupasını yeniden müzemize kazandırmak için büyük uğraş vereceğiz. Benim gibi takımın tecrübeli isimlerinin sorumluluk alma, elini taşın altına sokma zamanı."

'Beklentilerin farkındayım'

Fenerbahçe taraftarına bir borcu olduğunu dile getiren yıldız oyuncu, "Yeni sezonda herkes çok farklı bir Mesut Özil izleyecek. Camianın benden beklentilerinin farkındayım. Geçen sezon hazır değildim, gereken katkıyı veremedim. Ancak bu sezon her şey farklı olacak. Tüm futbolcular olarak bir hedef etrafında kenetlenip, bizden bekleneni başaracağız" diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 11
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he.....gel beraber mesut olalım
    Cevapla
  • Hxhx 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayakta dur yeter Sow yapmayın lig başlasın bir
    Cevapla
  • GERÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut gerçekten büyük bir futbolcu mu ?
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git
    Cevapla
  • FB12 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet büyük bir futbolcu. Kariyerine bak görürsün. Ronaldo ve Ramos gibi eski takım arkadaşları onun hakkında neler söylemiş öğren. Kolay değil öyle yıllarca Real Madrid ve Arsenal gibi takımlar da 10 numara oynamak. Almanya milli takımıyla dünya şampiyonu olduğunda takımın en iyi isimlerinden biriydi. Büyük bir futbolcu olmasa böyle bir kariyere sahip olabilir mi ? Bizim ligin kalitesi belli Mesut’un futbol zekasını anlayan bir tane bile oyuncu yok. Mesut Özil gibi adam getiyorsun forvette Samatta, Thiam ve Cisse gibi adamlarla oynuyorsun
    Cevapla
  • Malatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu sorman futboldan ne kadar anladığını gösteriyor
    Cevapla
  • Salih Tuğra 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sezon başlangıcı aynı. Bu sezon farklı olacak. Ama biz sezon sonunu şimdiden görebiliyoruz. Eğlence yine büyük olacak bu sene.
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Kına yakarsın fenerdüşmanı
    Cevapla
  • senaa 2 yıl önce Şikayet Et
    yeni sezon sizin olsun adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle