Rangers'dan, Osayi-Samuel için resmi teklif!

Emre Belözoğlu'nun göreve gelişiyle yedek kulübesine mahkum olan Bright Osayi Samuel'le İskoçya ekibi Rangers talip oldu.

Rangers'dan, Osayi-Samuel için resmi teklif!
Rangers'dan, Osayi-Samuel için resmi teklif!
GİRİŞ 13.06.2021 19:16 GÜNCELLEME 13.06.2021 21:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Steven Gerrard yönetiminde İskoçya Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Glasgow Rangers, İngiliz oyuncuya resmi transfer teklifinde bulundu.

23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun sarı-lacivertli takımdaki geleceğine yeni teknik adamın karar vereceği belirtildi. Osayi Ocak ayı transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

19 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİST
 

4.5 yıllık imza atan İngiliz futbolcu için Fenerbahçe'nin kasasından 450 bin sterlin çıktı. Genç oyuncu 19 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

CELTIC VE MONACO DA TAKİPTE
 

Geleceğe yatırım için transfer edilen Osayi Samuel'i Glasgow Rangers'ın dışında iki takım daha istiyor. İskoçya'dan Celtic ve Fransa Ligi'nden Monaco'nun da transfer için istekli olduğu ileri sürülüyor.

YORUMLAR 12
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerden gitsin bidahaki sene 40 50 molypn euro
    Cevapla
  • kadri 2 yıl önce Şikayet Et
    ne umutla aldınız şimdi niye satıyorsunuz sizin yönetim anlatışınız bukadarmış demek hiçbirşeyden anladığınız yok sizin demek.
    Cevapla
  • mapavrili53 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye en fazla ekmek yedirebilecek adam akli olan takimda tutar.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle..
    Cevapla
  • A.a FB 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık son zamanlarda yapılan transferlerin içinde en çok gelecek vad eden oyuncu idi emre neden oynatmadı anlam veremiyorum buraya yazıyorum sattıklarına çok pişman olurlar
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer futbol bilgisi çok azda olsan bir insan osayi samueli kesinlikle satmaz bakın burdan söylüyorum eğer kalırsa birde Avrupa maçlarında oynatılırsa(zaten Avrupa maçlarında yaslanarak oynuyoruz) büyük bir çıkış yapacaktır ilerde kesinlikle büyük paraları satılabilir.. Fenerbahçe'ye mesut Özil'in yanında koşacak pres yapacak 3 tane orta sahada görev yapacak ısıran koşan adam lazım iyide bir forvet(musa show gibi) birde stoper..bakın takım nasıl kök söktürüyor.selam sevgi ve saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle