Ali Koç'tan transfer açıklaması! '1 stoper, 2 forvet...'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu ve transfer sorusuna cevap verdi.

GİRİŞ 01.06.2021 16:38 GÜNCELLEME 01.06.2021 16:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında yeni sezon öncesi yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"4-5 nokta atışı transfer yapacağız. Gençleri saymıyorum. Onları alıp kiralayacağız. Minimum 1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de 1 sağ bek ve sol bek, fırsat transferleri var karşımızda. Bunları yapacağız."

Bizim takımımız baştan kurgulanmaya ihtiyacı olmayan, %70'i hazır bir takım. Belki reddedemeyeceğimiz bazı teklifler alacağız. Şu an elden çıkarmak anlamında hiç kafamızda olmayan oyuncular için teklif gelebilir. Belkemiği olan oyuncularla ilgili kolay kolay hamle yapmayacağız. Bu sene futbolun renginin sarı lacivert olacağına inanıyorum."

"ŞAMPİYONLUK VAAD ETMEDİM"

Ben hiçbir zaman şampiyonluk vaad etmedim. Ben her zaman inşallah derim.

Ali Koç açıkladı! Emre Belözoğlu dönemi bittiAli Koç açıkladı! Emre Belözoğlu dönemi bitti

"ADİL YÖNTEMLERLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Bir arkadaş 'TFF'de güçlü değilsiniz, MHK ve kurulları etkilemeden, masaya yumruğu vuramıyorsunuz. Böyle şampiyon olamazsınız.' dedi. Sivas'ı yensek şampiyonduk. Ancak Fenerbahçe olacak. Fenerbahçe adil yöntemlerle şampiyonluk kazanılabileceğini gösterecek. Değişeceği demekle bugün tenkit ettiğimiz, bazılarını aşağılık gördüğümüz tavırları algılamayın. Misliyle ve çok çabuk cevap vereceğiz. Bundan emin olun.

"TEK BİR VAADİMİ TUTAMADIM; ALTYAPIYA TESİS"

Ben tek bir vaadimi tutamadım. Altyapıya örnek ve dünya çapında bir tesis yapmaktı. 7 milyon euro bütçemiz var. Başvurular var. Arazi var. Ben o tesisi yapacağım burada. İnanılmaz sıkıştık Dereağzı'nda. Samandıra'da ek inşaat ile 12 oda çıkarmaya çalışıyoruz. Bahsettiğim arazi Samandıra'ya yakın. Parası da hazır. Yetkililere söylüyorum, paramız da planlarımız da var. Türk futboluna örnek tesis olacak. Düğmeye bassak 1 sene sürer. Sayın Aziz Yıldırım, bu stadyumu yaptıktan sonra stadyumlar modernleşti. Neredeyse tamamı devlet eliyle. Fitili ateşleyen Fenerbahçe'dir. Kendi alın teriyle yaptı Fenerbahçe. Bu tesisler de fitili ateşleyecek. Benim en büyük hayalim bu.

YORUMLAR 15
  • deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ben buraya çıktım da çıkmadım mı dedim ?
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bi bırak artık. nedir bu koltuk sevdaşi. kemal gibisin. başarısız oliyoraun ancak hala bırakmıyorsun.
    Cevapla
  • Orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    1 başkan, 1 adam gibi yçnetim kurulu, 1 fenerbahçe ruhu, 24 karakter, 30 adam gibi adam... Bunlar yeterli...
    Cevapla
  • Azizim 2 yıl önce Şikayet Et
    ForvetBAHÇE
    Cevapla
  • AntiFb 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek önceki şampiyonlukları hileliymiş. Dolaylı olarak ve farkında olmadan itiraf etmiş. Savcılık, Federasyon vb. ilgili kurumlar gereğini yapmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle