Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yok!

Süper Lig'de 37. hafta mücadelesinde Erzurumspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de maç kadrosu açıklanırken Serdar Aziz'in listede yer almaması dikkat çekti.

Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yok!
Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yok!
GİRİŞ 03.05.2021 19:44 GÜNCELLEME 03.05.2021 23:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 37. haftanın son maç gününde şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, küme düşme potasındaki Erzurumspor'u ağırlıyor.

Maç kadroları belli olurken sarı-lacivertlilerde son haftalarda merkezde Szalai ile oynayan Serdar Aziz'in kadroda olmaması dikkat çekti.

Hafta içinde herhangi bir sakatlığı olmayan ve kulüpten de kendisiyle ilgili bir açıklama yapılmayan tecrübeli stoperin son antrenmanın ardından ağrıları olduğu için kadroya alınmadığı öğrenildi.

Sosyal medya hesabı gündem oldu!

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Aziz, BB Erzurumspor maçının kadrosunda yer almamıştı. Teknik direktör Emre Belözoğlu, maçtan önce "Serdar Aziz ağrıları olduğunu iletti, riske etmek istemedik" ifadelerini kullanmıştı

Son olarak Alanyaspor maçında oynayan deneyimli oyuncunun, Instagram'da Fenerbahçe dönemi dahil tüm fotoğrafları sildiği gözlendi. Bu durum Serdar Aziz'in takımdan ayrılacağı yönünde yorumlandı ancak savunma oyuncusunun 538 bini aşkın takipçisi olduğu hesabının yaklaşık 2 haftadır böyle olduğu belirtildi.

"Şaşkınlıkla okuyorum"

Kadro dışı bırakıldığı yönündeki haberleri yalanlayan Serdar Aziz "Asılsız haberlerinizi şaşkınlıkla okuyorum. Instagramım 2 haftadır kapalıydı. Size buradan açıklamak istedim. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş. Bu adama biraz terbiye öğretsinler. Hermac dumenden kendini yere atıp hemen hakeme dönup bakıyor. Tam bir numaraci. Karşısındakinin hakkini çalmaya çok meraklı. Umarım sakatlığı geçmez 3-4 yil
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız derken
    Cevapla
  • ümit*korku 2 yıl önce Şikayet Et
    kayan yıldız
    Cevapla
  • Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam yürürken bile sakatlanıyor yahu!
    Cevapla